Serialul coreean de succes „Princess Hours” se pare ca va constitui sursa de inspiratie a unui musical, a declarat producatorul viitorului spectacol, „Group 8”. Reprezentantii companiei au declarat ca demult au planuit sa realizeze o versiune muzicala a lui „Goong”, care la origine s-a inspirat din niste benzi desenate care au fost adaptate pe micul ecran intr-un serial, in 2006. Musical-ul „Goong”, primul dintr-o serie intitulata „Group 8 Musical Collection”, va fi plin de fantezii vizuale pentru care si serialul a fost celebru, dar si variate genuri musicale si secvente de dans. In prezent, producatorii fac preselectia pentru actorii din rolurile principale, spectacolul urmand a avea premiera pe 3 septembrie, la Muzeul National al Coreei.

„Princess Hours”, serialul produs de MBC in 2006, spune povestea unei fete de liceu din clasa de mijloc care se casatoreste cu un print de vita nobila in Coreea secolului XXI, care, imaginar, este o monarhie. Serialul a avut un mare succes, transformand cei doi actori din rolurile principale – Yoon Eun-hye si Joo Ji-hoon – in vedete de prima mana ale Noului Val (Hallyu).

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
4 + 29 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.