Pozitia lui Yul fiind amenintata de situatia creata, intrucat se pune din nou problema alungarii din Palat a printului Succesor, Serenisima cere ajutorul Consiliului Regal ce da un ultimatum proaspetei familii princiare: aceeasi pedeapsa si pentru printesa care nu a pus capat situatiei nefericite – exilul. Pentru Yul pare o binecuvantare; resuseste sa implineasca dorinta printesei de a se elibera de Palat. Pentru Chae-Gyung e o rusine, dar pare singura solutie sa poata pleca, chiar daca inima ei va ramane cu Shin. Convinsa de realitatea imediata a pedepsei, pare a-si lua ramas bun de la Shin, care prima oara varsa lacrimi tacute, ca si firea lui; de la Yul, caruia ii cere sa n-o caute si-i declara ca e ultima data cand se vad reamintindu-i ca ea-si iubeste sotul; si cere adultilor din Familia Regala s-o exileze pentru ca nu poate indeplini cu cinste rolul de viitoare regina. Toata lumea e stupefiata de usurinta cu care accepta o asemenea dezonoare ce se rasfrange asupra intregii familii. Printul Succesor e distrus de refuzul categoric al fetei.

Pentru a obtine mai repede ascensiunea printului Yul si pentru a raspunde la amenintarea printului Shin, Serenisima pune la cale un atentat cu foc asupra propriului fiu, menit sa innegreasca de tot imaginea Printului Mostenitor si sa obtina pozitia mult dorita pentru ea si fiul sau care era gata-gata sa renunte la visul de marire tesut de ea. Totul e pus la cale cu minutiozitate pana la cel mai neansemnat detaliu… si scopul e atins! Printul Shin pare mincinos si un adevarat criminal. Probele sunt atat de evidente si de necontestat incat, desi toti cei vizati stiu adevarul, el nu poate fi demonstrat. Pana si planul de a-l desparti pe Yul de dragostea lui functioneaza, fiindca nenorocirea ii aduce in sfarsit impreuna pe Printesa si Printul Shin, iar de rana din sufletul Printului Yul nu-i pasa decat Onorabilei Bunici.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
22 − 14 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.