OH MY GHOST ASIACINEFILSerialul romantic al tvN despre o femeie posedata de o fantoma, in care vedete sunt Park Bo-young si Jo Jung-suk, „Oh My Ghost”, se bucura de o mare popularitate in Coreea si la nivel international. Desi k-drama inca ruleaza pe micile ecrane, ultimul episod urmand a fi difuzat pe 22 august, drepturile de televiziune pentru redifuzarea serialului au fost deja vandute in opt tari. Desi postul care il difuzeaza e un canal pay-per-view, tvN avand aproximativ 14 milioane de abonati, ratingurile serialului continua sa creasca (desigur, fara a putea concura cu cele 3 mari posturi cu acoperire nationala ce dicteaza topul in materie de rating), la fel si interesul pentru difuzarea serialului in mediul online, in sistem „video la cerere”. Printre tarile ce au achizitionat drepturile de difuzare ale serialului se numara Statele Unite, Japonia, Taiwan sau Hong Kong. De obicei, pretul drepturilor de redifuzare e determinat la sfarsitul difuzarii serialului sau show-ului tv, insa productiile foarte populare reusesc sa fie vandute mai devreme, chiar din timpul difuzarii.

Dupa difuzarea primului episod pe 3 iulie, ratingurile k-dramei au atins 4 procente. Acest gen de rating e considerat foarte ridicat pentru un post tv transmis prin cablu. De asemenea, serialul continua sa ocupe prima pozitie la capitolul „video la cerere” in mediul online, inca de la primul sau episod. „Oh My Ghost” a inregistrat nu mai putin de 15 milioane de vizualizari pe site-urile de vizionare online intr-o luna de zile ! Producatorii serialului au comentat: „Experimentam un mare interes ce se reflecta nu doar in ratinguri, ci si in reactiile offline. Datorita acestei sustineri, actorii si membrii staffului au reusit sa faca fata epuizarii si au avut energie in timpul filmarilor, in ciuda caldurii sufocante. Vom munci din greu pentru a oferi un serial bun pana la ultimul sau episod. Suntem foarte recunoscatori.”

In prezent, serialul urca vertiginos spre 5 % rating, cota care daca ar fi atinsa, ar reprezenta o veritabila performanta pentru un serial difuzat in conditiile mai sus enuntate.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
23 × 10 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.