Lee Min-ho va aparea in The Legend if the Blue seaPrimul teaser al serialului “Legend of the Blue Sea” ce va fi difuzat de cei de la SBS a fost lansat recent, si acesta ne introduce deja intr-o lume stranie, dand senzatia unei povesti un pic triste. Ni se prezinta o arzatoare poveste de iubire dintre un barbat si o sirena, ce transcende secolele. Acesta este, pe scurt, rezumatul scenariului mult asteptatului serial in care colaboreaza celebrii Jeon Ji Hyun din “My Love From Another Star” si Lee Min Ho din “Heirs” sau “City Hunter”, scenarista Park Ji Eun care s-a ocupat in trecut si de “My Love From Another Star” sau de “The Producers” si regizorul Jin Hyuk care a regizat “City Hunter” sau “Master’s Sun”.

Jeon Ji Hyun este ultima sirena de pe lume, deci este amenintata de disparitie. Serialul se bazeaza pe povestea ei de iubire care este spusa de-a lungul timpului (in primul teaser ambele personaje principale se intalnesc si in trecut si in prezent). In prezent, Lee Min Ho este un escroc genial ce are alaturi doi colegi de “breasla”, jucati de Lee Hee Joon (“Yoo Na’s Street”) si Shin Won Ho (“Big”). In timp ce sirena se acomodeaza cu traiul pe pamant si nu in apa, aceasta isi intalneste iubirea vietii sale-escrocul, si, usor, usor, incepe sa se dezvolte povestea in care se impletesc romantismul si mai apoi si comedia.

In teaser se vede o veche si trista poveste de iubire a sirenei si iubirea ce strabate timpul. In cateva flash-uri vedem scene din perioada Joseon, un erou imbracat in uniforma de ofiter, o sirena capturata, lovita, haituita de oameni. In prezent, eroul se trezeste la tarmul apei chiar in timp ce sirena se indeparteaza de el, mergand pe pamant. Sirena isi tine o promisiune facuta cu mult timp in urma. “Imi tin promisiunea. Fie furtuna, fie singuratate, fie teama ca merg pe un drum pe care nu am mai mers, voi indura totul si voi ajunge la tine.”

Daca se aseamana sau nu cu scenariul din “My Love From Another Star”, unde personajul principal masculin era cel care era in cautarea iubirii adevarate fara sa tina seama de timp, vom vedea. Mesajul primului teaser este “Permisa o singura data in viata-iubirea ultimei sirene de pe Pamant. Frumoasa precum un vis. Legenda unei mari albastre.”

Legenda incepe din 16 noiembrie, serialul fiind difuzat la SBS in fiecare miercuri si joi. In ianuarie 2017, cand isi va incheia difuzarea, in locul lui va incepe mult asteptatul… „Saimdang, Light’s Diary” !

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
27 + 19 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.