Noh Min Woo in My Unfortunate BoyfriendIn curand vom avea ocazia sa-l “savuram” pe enigmaticul Noh Min Woo (il mai tineti minte, desigur, pe personajul nebunatic, insetat de sange, din k-drama de epoca „Blade and Petal”) intr-o noua k-drama produsa de MBC, “My Unfortunate Boyfriend”, in care va juca alaturi de Yang Jin Sung (“Bride of the Century”).

Serialul va avea 16 episoade si va fi o comedie romantica. Dupa roluri in care a fost un tip simpatic, alege sa joace un personaj care poate ca arata perfect insa pentru ca este extrem de sincer si inocent pare ca are numai de pierdut, in ochii altora. Inca din copilarie crede cu tarie ca adevarul va invinge intotdeauna si acest principiu il calauzeste si in viata de adult.

Pe de alta parte (nu exista mereu o “alta parte”?) pesonajul interpretat de Yang Jin Sung este exact invers. Este total lipsita de inocenta, fiind calauzita in viata numai de dorinta de a avea succes. Si “adunand unu plus unu”, avand in vedere ca extremele se atrag in lumea dramelor si nu numai, cele doua personaje se atrag si sa speram ca poate se si intalnesc undeva la mijloc.

Personajele secundare vor fi jucate de Yoon Hak din talentatul grup Supernova si Han Hye Rin (“Empress Ki”). Aceasta joaca rolul unei bogate femei de afaceri care se straduieste sa puna mana pe cel la care viseaza. Cum? Gasindu-si un loc de munca intr-o companie, sperand ca prin acest efort sa-i castige inima.

“My Unfortunate Boyfriend” este o coproductie coreeano-japoneza, ce a fost deja vanduta in Japonia chiar din stadiul pre-productiei. Serialul ii reuneste pe Noh Min Woo cu regizorul Nam Ki Hoon care a regizat si “Full House: Take 2”. Difuzarea serialului va incepe din 10 aprilie.

No Min Woo avea sa ne incante cu misterioasa sa aparitie din serialul “My Girlfriend Is a Nine Tail Fox”, primul sau rol fiind in “Propose” alaturi de foarte tinerii Won Bin si Han Jin Hee in 1997. No Min Woo este un mare pasionat de muzica facand parte din trupa TRAX, cu numele Rose in cadrul SM Entertainment. Desi nu a avut o cariera lunga, trupa si-a lasat amprenta in muzica. Cautati TRAX si va veti convinge.

(Sursa: Dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
15 − 12 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.