Serial de actiune/romantic/comedie, “Man to Man” a fost produs integral inaintea difuzarii (o adevarata “moda” de ceva timp, in Coreea. Cine a vazut serialul The King of Dramas in care joaca actorul Kim Myung-min, isi aminteste de nebunia si vanzoleala care precede transmiterea unui episod proaspat filmat catre postul emitent, situatiile care par fara iesire si care nu de putine ori declanseaza drame adevarate), sarbatorind astfel cea de a V-a aniversare a postului JTBC, un post de televiziune prin cablu care se numara printre cele trei mai importante canale de televiziune de difuzare cu plata, de aici si ratingul cu cifre aparent mai mici decat ale celorlalte televiziuni fara plata. Serialul are 16 episoade, difuzarea lui a inceput in aprilie 2017, iar cateva secvente au fost filmate in Budapesta, intocmai precum IRIS.

Kim Sul-woo este un agent secret folosit la diverse misiuni, care de care mai periculoase si mai misterioase. Urmarind niste statuete care ascund ceva secrete, primeste misiunea de a deveni garda de corp pe langa Yeo Woon-gwang, un actor celebru care, bineinteles, nu este deloc incantat de acest nou angajat, asa ca pune la cale sa scape de el cat mai repede cu putinta. Dupa cateva incercari nereusite si dupa ce garda de corp dovedeste ca este eficient si indispensabil marelui actor, e angajat sub numele de “garda Kim”. O prietenie stranie incepe sa se infiripe intre cei doi care par de nedespartit mai ales dupa ce garda Kim ii salveaza viata lui Woon-gwang, si care cu timpul devine una dintre cele mai stranse legaturi. Numai Cha Do-ha, managera actorului, are anumite rezerve fata de sinceritatea lui Sul-woo, parandu-i dubios felul cum acesta s-a infiltrat in mijlocul celor care se socoteau a fi familia din jurul actorului Woon-gwang. Cu timpul insa, sentimentele se schimba, cei doi devin din ce in ce mai apropiati si aflat la ananghie, garda Kim se vede nevoit sa le faca marturisiri despre viata dubla pe care o ducea si sa apeleze la ajutorul lor, si astfel acest trio colaboreaza intr-o deplina armonie sa aduca la lumina secrete ce par adanc ingropate si care implica oameni de afaceri si politicieni, bineinteles.

Kim Sul-woo – interpretat de actorul Park Hae-jin (East of Eden, My Daughter Seo Young, Cheese in the Trap, etc.) este agentul fantoma K, “o umbra fara nume sau reputatie”, si datoria lui e sa lupte in secret pentru a proteja libertatea si ordinea. Pentru a-si duce misiunile la bun sfarsit, se foloseste cu abilitate de toate mijloacele care ii stau la indemana unui barbat frumos si elegant, in prim plan fiind femeile, de care, odata misiunea indeplinita, se descotoroseste mai mult sau mai putin elegant, considerand ca “dragostea este o amagire utila si tactica pentru un agent secret”, iar cand lucrezi sub acoperire e mult mai important cum iesi din scena decat cum intri.Antrenat si instruit in misiuni dintre cele mai grele, se ataseaza de cel caruia ii este garda de corp, si cum lumea in care traise incepe sa devina nesigura si periculoasa, iar prietenii vechi nu mai prezinta incredere, apeleaza la ajutorul noilor sai prieteni, care decid ca trebuie sa aiba incredere totala in el. Cu ajutorul lor si cu banii pe care Woon-gwang ii adunase in cariera sa de actor, poate sa duca la indeplinire o misiune foarte periculoasa si riscanta pentru ei.

Yeo Woon-gwang (Park Sung-woong – Remember, Hidden Identity, Man of Honor, etc.) este un actor ajuns celebru, cu multi fani, denumit si Moartea Intunecata, dupa numele unui erou pe care il jucase intr-un film, titulatura care il facea sa se umfle in pene; are o deosebita placere sa ii hartuiasca pe altii, e un “psihopat”, cum il descriu unii din anturajul sau, e dur cu cei slabi si slab cu cei puternici, iar cand ceva nu merge asa cum vrea el are un comportament de copil razgaiat care face istericale; e greu de multumit caci nu-i place nici una nici alta, uraste sa fie recunoscut dar si mai tare uraste sa nu-l recunoasca nimeni; in concluzie, e un star care nu stie nici el ce vrea. De fapt, asa aiurit, rupt de realitate, mofturos si pretentios, sufletul lui este profund ranit de cea pe care o iubise si care il parasise brusc, fara explicatii, pentru a se casatori cu un puternic si bogat om de afaceri. Supravietuitor a doua accidente dubioase si asemanatoare, alege sa se ascunda dupa aceasta masca a omului indiferent si superficial pentru a-si disimula durerea si dezamagirea. Venirea celui pe care el il numeste “garda Kim” ii inveseleste putin monotona lui viata si alaturi de el face lucruri pe care nu credea ca un actor de talia lui le poate face. Dar nici un sacrificiu nu este degeaba pentru a-ti ajuta …tara.

Cha Do-ha (Kim Min-jung – Gap Dong, Thorn Birds, Ireland, etc.) a fost fanul inrait a lui Woon-gwang, ajunsa acum manager si cerber al actorului. Nimic din ce are legatura cu pretioasa persoana a acestuia nu misca fara aprobarea si controlul ei, si nimic din ce ii este interzis nu trece dincolo de persoana ei, pedepsind drastic orice abatere de la drumul trasat de ea. Indragostita de actor, il idolatrizeaza fara a deveni insa, o pacoste; il urmeaza peste tot fara odihna, atenta la tot ce ar putea tulbura aceasta fiinta delicata – idolul ei – pe care nu se jeneaza insa sa-l pedepseasca atunci cand il prinde ca face lucruri interzise. Respectul pe care si-l poarta reciproc fac aceasta convietuire profesionala sa se transforme intr-o prietenie discreta si duioasa.

Prieteni si colegi astazi, maine tradati si tradatori, lacomie si politica, oameni care vor sa urce pe scara sociala prin metode lipsite de bun simt si etica dar si prietenie, sacrificiu si ajutor neconditionat, si multe alte intamplari si aventuri care te tin cu sufletul la gura le regasiti in acest serial de 16 episoade regizat de Lee Chang-min (Giant, Midas, Birth of a Beauty etc.) si Kim Sang-ho (Hwajung, Arang and the Magistrate,Can You Hear My Heart? etc.) dupa scenariul scris de Kim Won-suk, co-scenarist la serialul “Descendants of the Sun”.

Prezentare realizata de Iuliana – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
6 + 2 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.