Lee Minho Bounty HuntersRecent, Lee Min-ho a acordat un interviu celebrei Sina Entertainment, o companie media online ce face parte din grupul media chinez Sina, ce detine si Weibo, un hibrid intre Twitter si Facebook, cu peste 500.000 de milioane de utilizatori. Una in temele abordate de vedeta a fost inrolarea sa in armata. Desi a fost una din temele interzise a fi abordate in interviu, Lee Min-ho a adus personal in discutie subiectul, spre surprinderea interlocutorului. Totul a pornit de la un incident recent ce a tinut capul de afis al presei mondene, cand o femeie s-a ras in cap pentru a-i transmite starului ca va astepta reintoarcerea lui din armata: „Am vazut articolele despre acest caz. Am putut simti sinceritatea ei, si am fost foarte miscat. Dar, sa fiu sincer, nu am inca nici un plan precis privind inrolarea mea sau cand va avea loc aceasta. Pentru ca acea femeia s-a ras deja in cap, s-ar putea ca pe cand ma voi decide sa merg in armata, parul ei sa fi crescut putin”, a glumit acesta.

Schimband subiectul, Lee Min-ho a vorbit despre cariera sa si cui ii este recunoscator: „Ca actor, lucrul pentru care sunt cel mai mult recunoscator e abilitatea mea de a aduce nadejde oamenilor si de a deveni o sursa de energie in vietile lor. Vreau sa impartasesc dragostea si sustinerea ce am primit-o de la fanii mei prin mai multe proiecte si activitati.” Intrebat daca e ingrijorat de faptul ca popularitatea sa se va prabusi cat timp va fi plecat in armata, Lee Min-ho a spus: „Daca ar fi sa ma comparati cu o carte care e in curs de scriere, sfarsitul acesteia nu e inca stiut. Totusi, cred ca paginile pe care le scriu in acest moment vor ramane pentru totdeauna in amintiri. Asa ca nu, nu sunt ingrijorat. Doar simt ca trebuie sa lucrez din greu pentru a impartasi dragostea cu tot mai multa lume”.

Lee Min-ho va aparea in mult asteptata coproductie chinezo-coreeana de actiune „Bounty Hunters”, unde il va avea ca si coleg pe Wallace Chung. Desi a fost deja lansat un trailer, la mijlocul acestei luni, data premierei nu a fost inca stabilita.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
19 × 23 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.