Ko Hyun-jung intr-un posibil reality showKo Hyun-jung e o prezenta discreta pe micul si marele ecran din Coreea, poate si datorita faptului ca face parte dintr-o alta generatie de actori decat cea de azi, in mare parte convertita din idoli k-pop. A debutat in 1995 cu rolul din serialul „Sandglass”, dar urmatorul serial in care a fost distribuita a venit peste un deceniu, in plina expansiune a Hallyu. Practic putem spune ca e redebutat in 2005, cand a inceput efectiv cariera ei de actrita, un an mai tarziu debutand si in primul film pentru marele ecran. Pe atunci Ko Hyun-jung ava 34 de ani, o varsta foarte inaintata in industrie, insa in ciuda acestui fapt, a reusit in scurt timp sa se impuna, cu roluri bine alese si intr-o perioada in care datorita Hallyu, se consuma pe paine orice k-drama nou lansata. In 2009 a atins apogeul carierei cu rolul Mishil din serialul „Queen Seon-deok”, al carui succes international ar fi trebuit sa o propulseze in cariera. Ko Hyun-jung a castigat premiul pentru Cea mai buna actrita la Premiile Daesang, iar un an mai tarziu aparea in serialul inspirat din lumea politicii „Dae Mul”, ce a fost un mare succes la vremea respectiva datorita partenerului Kwon Sang-woo si apogerului carierei atins de Ko Hyun-jung in rolul anterior. Dupa o absenta de 3 ani de pe micul ecran, revenirea din 2013 cu rolul din „The Queen’s Classroom” s-a dovedit neinspirata, serialul avand ratinguri foarte scazute, difuzat fiind in plina perioada de vacante. In materie de filme, actrita are cateva titluri la activ din 2006 pana in prezent, ultimul rol fiind de acum 3 ani din „Miss Conspirator”.

Ko Hyun-jung a ramas o actrita cu un mare potential, care tinand cont de varsta, ar fi putut profita mult mai bine de momentul de varf al carierei din 2009. E greu de crezut ca va mai reusi sa prinda vreun rol care sa o puna atat de bine in evidenta ca cel din „Queen Seon-deok” si, mai important, serialul sau filmul sa aiba si succes, dar nimeni nu stie ce aduce viitorul. Cert este ca daca prezenta ei in seriale e atat de rara (6 roluri intr-un deceniu) , producatorii din industria de televiziune s-au gandit sa-i ofere un show tv pe care sa-l modereze. Conform mai multor surse media, un reality show ce se va intitula “Ko Hyun Jung Reality Show” e in pregatire, echipa de productie urmand a finaliza curand detaliile lui si a incepe filmarile. Preconizat a fi difuzat pe canalul SBS Plus, show-ul e inca in stadiul de proiect, producatorii fiind precauti, afirmand ca decizia nu e inca una definitiva.

MishilKo Hyun-jung s-a remarcat la inceputul carierei ca fosta Miss Coreea. De-a lungul anilor si-a facut un renume de actrita serioasa, aparand in seriale apreciate de fanii k-dramelor. Viata personala a fost si ea una tumultuoasa, actrita casatorindu-se cu cineva provenind dintr-o familie de „chaeboli”, pentru ca in cele din urma sa divorteze. Astfel se si explica aparitiile rare in filme si seriale, ducand o viata lipsita de grija problemelor financiare care, oricum am privi-o, e una din motivatiile actorilor din ziua de azi, toti acordand o mare atentie sumelor de bani oferite pentru aparitiile in filme si seriale. Ko Hyun-jung a aparut si in show-uri de divertisment, ipostaza ce a dezvaluit si calitatile ei de om de televiziune din lumea entertainment-ului. Dar, la un moment dat, Ko Hyun-jung a fost prototipul celebritatii misterioase pe care toata lumea murea de curiozitate sa o cunoasca. Tocmai datorita acestui lucru, dar si lucrurilor putin stiute despre viata ei personala si esecul casniciei sale, reality show-ul in lucru a atras mult atentia in lumea divertismentului coreean. Daca proiectul se va concretiza sau nu, vom afla in prima jumatate a anului viitor. Un lucru este cert: incepand din luna mai 2016, o vom putea revedea pe Ko Hyun-jung intr-un serial de weekend difuzat de postul tvN, „Dear My Friends”, in care o aparitie speciala va avea si… Jo In-sung, partenerul ei din serialul ce i-a relansat cariera in 2005, „Spring Days”.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
50 ⁄ 25 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.