Ko So-young revine la prima ei iubireActrita Ko So-young e in prezent in discutii pentru a aparea in viitorul film „Madame Freedom”. Persoane ce activeaza in industria coreeana de film au afirmat, pe 15 septembrie, ca actrita ia in considerare o oferta de a prelua rolul principal in productia „Madame Freedom”. Filmul va avea la baza romanul omonim scris in 1954 si ecranizat pentru prima data in 1856. Regizorul lui „The Scarlet Letter”, Byuk Hyuk, va regiza noua productie. Daca actrita va accepta rolul, va fi primul ei rol intr-un film pentru marele ecran dupa o pauza de 8 ani ! Ultimul film in care a fost distribuita a fost „Project Makeover” in 2007.

Dupa casatoria cu actorul Jang Dong-gun in 2010, Ko So-young a renuntat a mai aparea in filme si seriale. La 5 luni dupa data casatoriei, actrita a nascut un fiu, iar anul trecut a nascut o fetita. Ko So-young, in prezent in varsta de 42 de ani (in octombrie va implini 43) e o cuoscuta vedeta a serialelor si filmelor coreene din anii ‚90. A debutat in 1993 in serialul „Love Tomorrow”, iar pe Jang Dong-gun l-a cunoscut in 1999 pe platourile de filmare ale unui film. Peste ani s-au reintalnit in Los Angeles, fiind buni prieteni in tot acest timp, moment in care au realizat ca intre ei e ceva mai mult decat prietenie. Au inceput sa se intalneasca, iar in 2009 relatia lor a devenit publica. Despre Jang Dong-gun, Ko So-young declara, la scurt timp dupa casatorie, ca desi acesta e portretizat in filme ca un barbat romantic, stia prea putine despre femei, rolul din serialul „A Gentleman’s Dignity” fiindu-i de folos in a invata unele lucruri de baza, cum ar fi… cum gandesc femeile. Desi s-a retras din lumea filmului, Ko So-young, cunoscuta drept una din „femeile ideale” ale Coreei de Sud, s-a dedicat pe langa cresterii celor doi copii si altor proiecte, cum ar fi cele de caritate. De asemenea, a avut o importanta contributie la realizarea unui documentar al postului MBC intitulat „Mom Has Dream Too”, despre femeile singure din Coreea. A incercat sa revina in lumea filmului in 2013, intr-o productie alaturi de Ha Jung-woo, dar proiectul in cele din urma a cazut. Poate ca de aceasta data mult asteptata sa revenire in prim plan se va produce, mai ales ca a ei colega de generatie, Lee Young-ae, a revenit si ea la meseria care a consacrat-o in anii ‚90, dupa o lunga absenta.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
10 ⁄ 5 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.