Inrolari pe banda rulanta in acest an in industria k-popPe parcursul acestui an vom avea parte de mai multe anunturi de inrolare in armata ale unor actori si cantareti. Dupa ce zilele trecute anuntam stirea conform careia Kim Jaejoong isi va incepe serviciul militar pe 31 martie, se pare ca si Kim Soo Hyun, Park Yoochun, Yoo An In si Lee Seung Gi se vor inrola cat de curand. Sa pregatim batistele…

Kim Soo Hyun filmeaza in momentul de fata pentru “Producers”, serial ce va fi difuzat incepand din aprilie. Actorul va filma pentru serial cam doua, maxim trei luni, apoi va incheia filmarile pentru un film si este foarte posibil sa se inroleze dupa aceea. Kim Soo Hyun ia in considerare un rol in filmul “City of Violence”, incercand sa umple golul pe care il va lasa in timpul absentei sale, asa ca actorul impreuna cu echipa de management incearca sa faca cea mai adecvata alegere pentru cariera actorului.

Yoo Ah In iese in acest an pe piata de film cu doua productii. “Veteran” va fi lansat pe 14 mai, si Yoo Ah In a mai jucat intr-un film istoric numit “The Throne”. Actorul planuieste sa ramana in atentia publicului cu aceste productii mult timp dupa retragere.

Starurile cele mai cautate la ora actuala si pe care “patria ii cheama la datorie” sunt Park Yoochun si Lee Seung Gi, iar absenta lor va influenta industria de divertisment din Coreea de Sud pentru ca sunt printre cei mai cautati actori pentru filme sau seriale. De urmarit miscarile facute de producatorii din industrie in acest sens.

Competitia producatorilor pentru a face pe acesti actori sa accepte ofertele lor este acerba si starurile trateaza cu mare seriozitate fiecare din oferte deoarece ar putea fi ultima pentru o lunga perioada de timp. De accea ei incearca sa joace in cat mai multe productii inainte de inceperea serviciului militar sau lansarile de film sunt planificate in timp ei ce isi satisfac stagiul militar astfel incat golul lasat sa nu fie asa de evident.

Pe de alta parte exista actori care vor avea de castigat de pe urma absentei celor mentionati. Yoo Seung Ho si-a incheiat stagiul in decembrie anul trecut, si Song Joong Ki va iesi din armata in mai, anul acesta. Companiile de productie se lupta pentru a avea intaietate in ceea ce priveste alegerile actorilor. Song Joong Ki a confirmat deja revenirea cu k-drama “The Descendant of the Sun”, productie a celor de la KBS 2TV, in timp ce Yoo Seung Ho filmeaza la “The Joseon Magician”.

Sa le uram succes in armata si sa se intoarca cu bine.

(Sursa: sports.donga.com)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
11 × 13 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.