Cineastul chinezo-american Dayyan Eng a inceput filmarile la noul sau film „Inseparable” in sudul Chinei, in Guangzhou. Filmul este o comedie neagra, iar implicarea lui Eng este totala, acesta fiind producator, regizor si scenarist. Laureatul cu Oscar, actorul american Kevin Spacey („American Beauty”, „The Usual Suspects”) va interpreta rolul unui misterios american expatriat care se imprieteneste cu un tanar inginer cu probleme la domiciliu si la serviciu, interpretat de actorul din Hong Kong Daniel Wu („Shinjuku Incident”, „Overhead”) . Sotia lui Eng, ea insasi actrita, care a fost distribuita in ultimele 2 proiecte ale sotului („Waiting Alone” si „Bus 44”) o va interpreta pe sotia personajului lui Daniel Wu. Acesta din urma a declarat presei ca acesta este cel mai dificil si provocator rol pe care l-a avut vreodata in cariera.

„Inseparable” nu este o productie hollywoodiana, ci una chinezeasca. Totusi, limba filmului va fi atat mandarina, cat si engleza. Prin acest film, Kevin Spacey devine, oficial, cel mai mare star de la Hollywood care a jucat vreodata intr-o productie 100% chinezeasca. Vom vedea daca stralucirea dublului laureat cu Oscar va asigura succesul acestui film, a carui premiera este programata pentru toamna acestui an.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
24 + 8 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.