Gang Dong-won in Black PriestDe obicei cand se apropie data premierei vreunui film, incepe forfota echipei ce se ocupa cu promovarea evenimentului, din motive lesne de inteles. In aceasta etapa a promovarii, actorii au un rol cheie, fiind cei mai in masura sa atraga atentia asupra viitorului film, cu ceva iesit dn comun. E o practica intalnita in mod obisnuit la Hollywood, si se pare ca si coreenii o aplica de ceva timp. Este si cazul celui mai nou film al lui Kang Dong-won, „Black Priests”, a carui premiera se apropie cu pasi repezi. Pe 26 octombrie, o poza de culise urcata pe facebook, in care Kang Dong-won tine in brate un purcel, a reusit sa atraga mult atentia. Mai ales ca aceasta era insotita de comentariul: „Ai grija pe unde te poarta pasii. Inima mea aproape a stat in loc. Kang Dong-won glumind despre munca cu purcelul Don Don”. In fotografie, mereu tanarul Kang Dong-won apare imbratisand un purcel, cu un zambet larg, pentru filmul sau „Black Priests”. In ciuda temei intunecate si grele a filmului, actorul pare fericit si binedispus in fotografie, delectandu-i pe multi din fanii lui. O alta poza in care colegul sau de platou, Kim Yun-seok si Park So-dam lucreaza bucurosi impreuna pe platourile de filmare a fost si ea publicata.

Black-Priest poster 1„Black Priests” spune povestea a doi preoti catolici ce ajung sa fie implicati intr-un eveniment plin de mister pentru a salva o tanara fata aflata intr-un mare pericol. Filmul va ave apremiera pe 5 noiembrie, si inca din septembrie a fost lansat un poster al lui. Fanii sunt cu siguranta curiosi sa vada cum Kim Yun-seok, unul din cei mai talentati actori ai Coreei, si Kang Dong-won, unul din cele mai mari staruri ale industriei de film coreene, se vor descurca impreuna intr-un film cu un subiect unic. Va fi pentru a doua oara in care cei doi vor aparea impreuna in acelasi film, dupa „Woochi”. Kim Yoon-seok va interpreta rolul unui nobil preot romano-catolic, Kim, ce incearca sa salveze o fetita in ciuda nesfarsitelor suspiciuni si respingeri ce planeaza asupra acesteia. Kang Dong-won interpreteaza rolul diaconului Choi, ce-l ajuta pe preotul Kim, dar care are propriile suspiciuni legate de acest caz. Daca primul are, in poster, o privire solemna, tinand o biblie in mana, al doilea tine in mana dreapta o cadelnita fumeganda de tamaie, avand o expresie tematoare pe chip. Sintagma scrisa in coreeana pe poster, „Suntem pregatiti sa calatorim in cel mai periculos loc” da intensitate provocarii pe care cei doi o vor experimenta pe parcursul tentativei de rezolvare a misterului. Se anunta un film captivant, cu doi mari actori remarcati in special in roluri negative. Cum se vor descurca amandoi in roluri presupus pozitive, ramane sa descoperim in curand !

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
24 ⁄ 12 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.