Jun Ji-hyun si rolul din AssassinationJun Ji-hyun, una din vedetele mult-asteptatei productii „Assassination”, a explicat transfomarea ei in rolul unui asasin credibil, in film. Intr-un interviu acordat pe 3 iulie, actrita a marturisit ca a simtit ca arma a devenit o parte din ea. „Din moment ce interpretez rolul unui asasin profesionist, arma trebuie sa arate natural cu mine. Acest lucru a fost foarte dificil la inceputul filmarilor. M-am antrenat sa invat cum se trage cu arma si chiar am dus modele de arme acasa, sa ma simt mai natural in compania lor.” Aceasta a continuat: „Cand am adus prima oara arme acasa, sotul meu (omul de afaceri Choi Jun-hyuk, cu care s-a casatorit in 2012) m-a invatat despre ele. Credeam ca tot ce m-a invatat despre ele era totul, dar pe masura ce am ajuns sa ma simt din ce in ce mai confortabil cu acestea, chiar le-am simtit ca o extensie a trupului meu. Apoi am inceput sa rad in fata celor care credeau ca stiu ceva despre arme.” Actrita a mai adaugat: „Mi-au placut filmarile, din moment ce mi-au oferit astfel de senzatii. Mi-au placut in mod deosebit scenele cu impuscaturi”.

Actiunea filmului „Assassination” se desfasoara partial in Shanghai, partial in Gyeongseong (Seul) in anul 1933. Tema lui este planul de asasinare a unei personalitati pro-japoneze de catre armata pentru independenta coreeana si de catre guvernul provizoriu. Filmul a fost regizat de Choi Dong-hun, autorul blockbuster-ului „The Thieves”. A fost pentru a doua oara cand Jun Ji-hyun a aparut alaturi de Ha Jung-woo, prima oara cei doi colaborand la „The Berlin File”, desi anul trecut erau la un pas sa apara din nou impreuna in „The Way Home”. In schimb, cu Lee Jung-jae a aparut pentru a treia oara intr-un film, dupa Il Mare si The Thieves. Pe langa pregatirea si documentarea privind armele de foc, actrita Jun Ji-hyun a trebuit sa se tunda scurt pentru acest rol, renuntand la parul lung cu care ne-a obisnuit de cand a debutat in lumea filmului acum 15 ani. Premiera filmului va avea loc peste 2 saptamani, pe 22 iulie 2015.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
8 − 7 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.