Jo In-sung si Jung Woo-sung in The King 2017Desi Jo In-sung a avut o scurta aparitie in “Dear My Friends” la inceputul acestui an, a trecut ceva timp de cand actorul a fost vazut intr-un rol.

In “The King”, Jo In-sung interpreteaza rolul lui Park Tae-soo, un modest procuror care viseaza putere si bogatie. Jung Woo-sung (“Asura”) joaca rolul lui Han Kang-shik, un adevarat om de succes pe plan politic care este candidatul numarul 1 pentru functia de procuror general. In momentul in care Tae-soo il intalneste pe Han Kang-shik, realizeaza ca visurile sale se pot indeplini daca stie sa ramana in anturajul lui Kang-shik.

Noul film al regizorului Han Jae-rim, care a regizat si “The Face Reader” si care a reusit sa imbine emotia profunda cu umorul ridicol in acel film, descrie povestea dezvoltarii carierei geniului politic Han Kang-shik, a secundului sau insetat de putere Park Tae-soo si a modului in care acestia insala si manipuleaza pentru a deveni niste “regi” ai lumii in care traiesc. Ryu Joon-yeol (“Lucky Romance”) interpreteaza rolul prietenului cel mai bun al lui Tae-soo si Kim Ah-joong (“Wanted”) joaca rolul sotiei. Park Tae-soo este la inceput un tanar care incearca sa treaca peste obstacole, devine procuror si incepe sa caute moduri in care ar putea sa devina parte a acelei societati care detine toata puterea. Pentru asta apeleaza la serviciile unui gangster care ii este prieten pentru a manipula un influent procuror cu multi ani vechime.

Inca de la urcarea pe diferite site-uri a trailer-ului pe 1 decembrie, acesta a adunat 7,17 milioane de vizualizari in sapte zile, devenind cel mai vizionat trailer al unui film coreean, dupa cum au anuntat distribuitorii filmului. „The King” a devenit un subiect fierbinte si pentru ca este o oglinda a climatului politic din Coreea de Sud, tinand cont de problemele interne in care se afla tara de ceva timp (pe 9 decembrie s-a anuntat ca presedintele Coreei de Sud Park Geun-hye a fost pusa sub acuzare de Adunarea Nationala, fiind obligata sa predea fraiele statului primului ministru).

Trailer-ul incepe cu vocea lui Tae-soo care inca de la inceput stabileste nivelul sau. “Ma poti vedea? Sunt istoria, eu sunt tara asta!” Felul in care Kang-shik reuseste sa urce in plan politic duce cu gandul la ilustrele figuri istorice ale Coreei. Urmatoarea scena arata un mod de viata decadent si multa violenta care par a-i face placere lui Tae-soo. O voce de femeie se aude in fundal: “Asocierea cu diferiti gangsteri, investigatii neglijente, dominarea cu forta a mass-mediei – a mai existat vreun alt politician atat de murdar, in Coreea?” Si, ca si cum ar raspunde intrebarii, se aude vocea lui Tae-soo: “Am vrut sa devin rege.” Trailer-ul se incheie cu ceremonia ridicola, aproape grotesca a unui saman, desi muzica sugereaza ca in film vor exista si momente amuzante.

Filmul va avea premiera in ianuarie 2017.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
25 + 16 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.