Ji Chang-wook in Fabricated CityDaca va era dor de Ji Chang-wook impartind pumni in stanga si-n dreapta, acesta va juca in “Fabricated City”, un film plin de actiune, drama si umor. Dupa cateva roluri mici in musical-uri, actorul reuseste sa debuteze in 2006 in “Days…” si are un rol minor in serialul “You Stole My Heart” din 2008. Debutul oficial apare de abia in 2008 cu “Sleeping Beauty”, iar in 2009 apare in “My Too Perfect Sons” care are un rating de 40% si il aduce pe Ji Chang-wook in atentia industriei. In 2010 joaca in “Smile Again” si castiga primul sau premiu Cel mai bun actor la Premiile KBS. In 2011 joaca in “Warrior Baek Dong-soo” care ii aduce un alt premiu important. “Bachelor’s Vegetable Store” este un alt serial in care joaca tot in 2011. Primul sau rol negativ apare in 2012 in “Five Fingers”. Joaca in “Empress Ki” in 2013 si in 2014 in “Healer”, iar anul trecut in “K2”, mentinandu-se constant in atentia publicului.

“Fabricated City” este primul film in unsprezece ani al regizorului si scenaristului Park Kwang-hyun, care a debutat cu premiatul “Welcome to Dongmakgol”, cu un scenariu plasat in perioada Razboiului Coreean, intr-un mic satuc indepartat in care locuitorii sai nu stiau ca se purta un razboi in tara lor.

Ji Chang-wook este un tanar fara serviciu, un avid jucator de jocuri video pe nume Kwon Yoo care se afla mereu in fruntea topului in lumea virtuala, si caruia in doar 3 minute si 16 secunde i se insceneaza o crima pe care nu a comis-o. Pentru a-si dovedi nevinovatia cere ajutorul prietenului sau si a celor din lumea virtuala . Prietenii sai sunt interpretati de Shim Eun-kyung (“Miss Granny”) si Ahn Jae-hong (“Answer Me 1988”). Desi in lumea jocurilor video este un lider, realitatea arata un tanar care nu se remarca cu nimic, un somer obisnuit care incepe sa joace in realitate rolul de comandant neinfricat din jocurile video sperand ca asta sa-l ajute in aflarea adevarului. Ji Chang-wook s-a antrenat luni de zile la o scoala de cascadori pentru a se pregati pentru diferite scene de lupta corp la corp si urmariri cu masini.

Teaser-ul filmului incepe cu un oras sub asediu. Avioane militare strabat cerul in timp ce Ji Chang-wook imbracat in uniforma da ordine si se apara in acelasi timp de atacatori. Si apoi realitatea: acesta se afla la o sala de jocuri video si scena descrisa inainte este doar parte dintr-un joc video in care a reusit sa mai termine un nivel. Este rugat sa inapoieze un telefon mobil proprietarului sau si desi nu este de acord, rasplata oferita de proprietar il face sa se razgandeasca. Se pare insa, ca a cazut intr-o capcana si acum este subiect de stire, acuzat de viol si crima, asteptandu-l inchisoarea pe viata.

Shim Eun-kyung se afla in fata a numeroase monitoare de calculator analizand similaritati intre diferite crime violente. Urmariri cu masini si explozii lumineaza ecranul si, la final, Ahn Jae-hong balbaindu-se si gasind noi si noi metode de salvare a prietenului sau.

“Fabricated City” va avea premiera in luna februarie, cu toate ca filmarile au avut loc in ultimele 5 luni ale lui 2015.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
25 + 28 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.