Actrita coreeana Jeon Ji-hyeon se pregateste pentru a varsa sange… In martie 2009, producatorii americani vor lansa pe piata filmul „Blood: The last vampire”, in care actrita coreeana detine rolul principal. Pentru ca publicul occidental sa-i poate pronunta mai usor numele, aceasta si-a luat un nume mai sonor, Gianna Jun. Jeon Ji-hyeon, vedeta de 27 de ani din „My Sassy Girl” si „Daisy”, este si un cunoscut model din Coreea, in 2005 fiind prima artista coreeana care a aparut pe coperta celebrei reviste ELLE.

Filmarile pentru „Blood: The Last Vampire” au inceput in martie 2007, desfasurandu-se in China si Argentina. Inspirat de niste benzi desenate japoneze, filmul este un „action” cu accente horror despre o vampirita pe nume Saya (interpretata de Jeon) care, in urma unui proiect secret al Guvernului, este introdusa, sub acoperire, intr-o scoala militara pentru a identifica demoni deghizati in oameni.

0 Comments

Post your comment

Solve : *
19 × 17 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.