In ploaie

Emotiile sunt mari… ce va hotari adunarea generala ? Toata lumea e pe ghimpi. Cameristele isi arata direct sustinerea, directoarea Suh il imbarbateaza si apoi piseaza discret dar insistent pe Tae Jun, si chiar trage cu urechea la usa, iar “impricinatul” Han fierbe in suc propriu chiar daca incearca sa faca glume. Tensiunea e peste tot… se vede mai ales pe chipul presedintei Yoo. Urmeaza un sir de felicitari cu ingrijorare: greul abia incepe ! Personalul de la bucataria occidentala decide ca trebuie o mica petrecere de “inscaunare” la care sunt invitati toti prietenii vechi si noi. Directoarea cameristelor Lee Soon-Jeong are ghinion… ofera flori unui alergic la polen, dar o ajuta Jin-Yeong dezvaluind secretul cadoului perfect: bomboane fine de ciocolata. Inca o greseala?
La vila “Safir” e dezamagire. Obiectivul n-a fost indeplinit. Prima batalie e pierduta de Dong-Hyuk. Nu e grav, doar ca va fi mai greu si trebuiesc luate masuri urgente de care se va ocupa Leo. Deocamdata „seful” are destul timp, asa ca ar prinde bine un tur al orasului si “Frank” stie ghidul perfect: Suh Jin-Yeong.
Directoarea de etaj Suh are insa program incarcat: e in tura, are in grija o clienta de 10 ani, perspicace in relatii umane, Hang Soo-Jin, ce trebuie supravegheata si o convocare pentru ora 20:00 la bucataria occidentala. Intre ele trebuie sa-l strecoare si pe clientul de la “Safir”, caruia, cu putina atentie, i-ar putea afla slabiciunile si dorintele. Si dorintele se implinesc: a directoarei Lee – ploaia – si a oaspetelui Dong-Hyuk- ratarea petrecerii lui “Valentine’s Day”. De fapt era aceeasi dorinta, Jin-Yeong sa fie departe de Tae-Jun.
Ingrijorat ca fiica i-a lipsit o noapte intreaga de acasa, presedintele Kim, in loc sa-si faca timp pentru copila sa, angajeaza un supraveghetor profesionist, fost angajat al fortelor speciale, care sa raporteze miscarile fetei. Este deconspirata “biblioteca” dansanta frecventata de Yoon-Hee si se afla de aventura de noapte pentru care Choi Yung-Jae isi cere insistent scuze, in genunchi, in atmosfera romantica pusa in scena cu ajutorul prietenei Jung Gin-Joo. Asa va fi izgonita de acasa fiica prosperului domn Kim si va junge pe strada, in ploaie, traind amintiri ingrozitoare. Va fi din nou salvata. Mana destinului ?

Prezentare realizata de iulianatotu

0 Comments

Post your comment

Solve : *
25 − 9 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.