E timpul sa spui la revedere…

Dezamagit ca nu a primit inca portofoliul de actiuni, Kim Bok-Man ii cere lui Leo colaborare separata de Dong-Hyuk, care deja i-a notificat rezilierea contractului si caruia i-a aranjat pierirea, legala… pregatind pentru Procuratura un set de dovezi prin care Shin Dong-Hyuk a incalcat clauzele, provocand pagube inimaginabile.
De cand si-a schimbat scopul, pare ca si cerul vrea sa-l ajute pe Dong-Hyuk caci, intocmite in acelasi timp, actele pentru plecarea la studii a Yoon-Hee-ei si denuntul pentru Procuratura se amesteca intre ele si prin mana fetei, ajung la parat. Omul prevenit e omul pregatit. In schimb, favorea ceruta de Yoon-Hee este “ajutor pentru Han Tae-Jun”. Actele din dosar cuprind si referiri la actiuni daunatoare si presedintelui Kim, iar Dong-Hyuk decide sa trimita dosarul la destinatar. Fiecare sa-si plateasca partea de vina conform legii!
Controlul prin capital fiind pierdut, Kim Bok-Man vrea sa achizitioneze actiunile presedintei Yoon in schimbul datoriilor din cecurile scadente, care neachitate in temen, duc la faliment. Amenintarea nu e vorba goala si oricat de binevoitori sunt salariatii, si oricat de urat ii este Directorului General, trebuie sa apeleze la bunavointa oaspetelui de la « Safir ». Specialistul in masinatiuni financiare a si gasit solutia… in propriu-i buzunar si, cu riscul integritatii fizice a lui Leo, « pacalindu-l » pe Kim Bok-Man, ii cumpara toate titlurile asupra hotelului. Ramane de vazut cum va reactiona cand va descoperi « cumparatorul ».
Toata lumea este extrem de recunoscatoare si indatoritoare cu nu demult detestatul fost oaspete de la « Safir », caci l-au luat rapid din raza vizuala a presedintelui Kim. Cu ultimele resurse financiare, nesigur pentru viitor ca si-n trecutul sau, temator sa nu fie din nou abandonat, Dong-Hyuk ii ofera Jin-Yeong-ei o romantica seara de logodna oferindu-se pe sine ca unica avere ramasa. Apoi, mai are de incheiat socotelile cu presedintele Kim Bok-Man. Ce se va-ntampla in infricosatoarea intreprindere ?

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
1 + 27 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.