Nu te pot avea

Dilema pentru Jin-Yeong e intre fidelitatea fata de hotel, de Tae-Jun si dorinta de fericire; fiindca a realizat ca oricat de malefic pare, nu se poate desprinde de Dong-Hyuk. Ar dori binecuvantarea, dar ce se va alege de Tae-Jun ? Tae-Jun are hotelul si… apare si cea care sa se ingrijeasca de fericirea lui. Incapatanatei Yoon-Hee nu-i pasa catusi de putin de chinul bietului Young-Jae. Pentru ea nu e decat un copil ce trebuie eventual, consolat si pare a nu-si da seama ca la fel de egoist se agata si ea de Tae-Jun.
Dar ce se-ntampla ? Parca ar fi vremea impacarii. Directorul O da termen tachinarilor directoarei Lee Soon-Jeong, Jin-Yeong se impaca cu Dong-Hyuk; Dong-Hyuk se impaca cu hotelul; Min-Hee o accepta pe Yoon-Hee; Presedinta Yoon o accepta pe Yoon-Hee ca angajata si confidenta si char i-l da in grija pe Young-Jae. Nu lipsesc nici artificiile si asta fiindca toti pun lucrurile prea grele, sau prea urate, sau prea dureroase pe umerii singurului om de incredere: Han Tae-Jun. Sa privesti pe cineva silindu-se sa-si pregateasca PLECAREA… fara sa vezi de fapt ce face… Presedinta Yoon vrea sa plece demna, fara zarva si fara a irosi puterea si resursele nimanui. Asta e vointa ei.
Pentru misiunea lui Dong-Hyuk lucrurile se complica. Clientul lor nu e ce parea a fi, iar din negura razboiului economic incep sa prinda contur fetele soldatilor sacrificati sau in curs de sacrificare. Pentru prima oara vede oamenii din spatele afacerii si e miscat de respectul si bunavointa cu care e tratat de cei pe care-i inchina zeului BAN. Cele 47 de procente achizitionate pentru Kim Bok-Man pot face ravagii desi nu dau inca drept de control. Intentiile afaceristului-gangster pot dezintegra ceea ce, in sfarsit, a inceput si el sa aprecieze… cultura, traditia, renumele si soarta celor care inseamna Hotel Seul. Vointa lui Shin Dong-Hyuk si-a schimbat directia. Calculele reci si profitabile au lasat locul emotiilor si oamenii au luat locul cifrelor. Nu mai vrea sa vanda hotelul prntru predesintele Kim. Vrea sa-l aiba ! Pentru a-l salva ! Leo e stupefiat: niciodata nu si-a vazut seful ezitand, gata sa dea profitul, agoniseala lui intreaga pe-o himera si inca fara sa-l fi consultat !

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
13 + 16 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.