doctor05Deoarece Kim Do Han a luat asupra sa toata vina, e pedepsit cu o saptamana de suspendare iar Shi On, incercand sa se apropie de copiii ascunsi sa-si savureze delicatesele neconforme cu dieta prescrisa, e surprins cand acestia pun aceeasi conditie ca si cea care a dus la moartea fratelui sau. „Robotul”, intr-o clipa de slabiciune emotionala, darama un rastel si copiii se ranesc in cioburile flacoanelor sparte. Evident, se creeaza mare comotie in randul parintilor si, binevoitor, dr.Ko le arata metoda inlaturarii pericolului: o petitie catre conducere, sau mai bine, catre fundatia care sustine spitalul…astfel, vicepresedintele nu va putea interveni sa calmeze situatia. Fireste ca Shi On e vinovat si doctorita Cha Yoon Seo il cearta violent, chiar daca n-a fost voia lui.. dar il si iarta imediat, impresionata de felul in care l-a incurajat pe micului Dong Seo sa se agate de viata.
In timp ce profesorul Do Han petrece romantice clipe alaturi de logodnica sa (care i-a inchis telefonul), devine agitat ca nu are vesti din spital, dar acestea vor veni in curand, spre marea nemultumire a dragutei Chae Kyung. Un caz disperat apare, o fetita in stare atat de grava incat alte patru spitale au refuzat interventia. Timpul pierdut deja nu mai e recuperabil si singurul chirurg, doctor Ko, refuza net sa preia un caz fara sanse, aducator numai de necazuri… ceea ce o face pe Cha Yoon Seo sa-si riste inceputul carierei operand ea insasi. Doctorul Kim ajunge doar in momentul in care micuta Min Hee intra in stop cardiac. Shi On se prabuseste si el in acelasi tip de sfarseala ca al micutei doar ca el inca respira… si va primi ingrata sarcina de a incheia decent interventia tardiva. Pentru toata lumea rezultatul e evident, doar Yoon Seo inca nu accepta realitatea si fireste, Shi On care insista sa privegheze usa morgii, pentru ca Min Hee sa nu se simta singura in drumul spre Rai. Se pare ca „robotul” are si calitatea de a sti sa consoleze parintii micilor pacienti, obligatie intrinseca a meseriei de doctor.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
12 ⁄ 6 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.