Dupa lungi parlamentari, dupa ce toata lumea a ramas surprinsa de decizia lui Seo Yeon de a se casatori, lucrurile trebuie s aintre in normal. Matusa se intreaba daca nu cumva ar trebui ca si mama lui Seo Yeon sa fie anuntata, insa nepoata ei se opune, si poate e rasplata cea mai de pret pe care iresponsabila ei mama o merita. Ji Hyung si Seo Yeon se muta intr-un apartament inchiriat, proaspat decorat de firma lui Ji Hyung, iar toti cunoscutii incep sa le faca o vizita sis a le aduca cele trebuincioase prin casa, ca pentru un cuplu proaspat casatorit. Pana si invidioasa verisoara Myung Hee pare a accepta “norocul” lui Seo Yeon de a fid at peste un barbat bogat si frumos.

Daca, insa, unii se pregatesc de nunta, pentru altii viata pare la fel de anosta si amara precum a fost in ultima luna, de cand Ji Hyung a parasit-o inainte de nunta la Hyang Ki. Irascibila Hyun A continua sa-si mustre fata, care inca nu a acceptat despartirea de Ji Hyung dintr-un motiv foarte simplu: nu stie, inca, cine este aceea pentru care ea a fost parasita. De aceea nici nu-i poate da drumul lui Ji Hyung. Insa asteptarea ei nu mai are mult, in special pentru ca Soo Jung, mama lui Ji Hyung, se decide sa aiba o discutie cu sotul ei. Adevarul trebuie spus, altfel, fara iertare, familia ei va fi distrusa.

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
28 × 15 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.