Park Ji Hyung e un tanar undeva la 30 de ani, fiul unor parinti instariti. Seo Yeon e o tanara cam de aceeasi varsta, hotarata, insa… indragostita de Ji Hyung. Cei doi se intalnesc, se pare, pentru ultima oara, fara ca Seo Yeon sa stie asta. Aceasta nntarzie la intalnire deoarece trece de motelul unde urma sa se intalneasca cu cel ce pare a fi alesul inimii ei. Bigudiurile i-au ramas pe cap, din graba de a nu intarsia la intalnire, si realizeaza asta destul e tarziu; tocurile inalte o fac aproape sa-si rupa gatul. Dar s-a gatit special pentru iubitul ei. In scurt timp aflam ca Seo Yeon are dese dureri de cap, luand pastille in speranta ca acestea o vor ajuta, ignorand sfatul fratelui ei de a merge la un medic. Tot mai des uita lucruri simple, cum ar fi ore ale intalnirilor, mancarea uitata pe foc sau alte lucruri usor de retinut, pentru care ceilalti o dojenesc. Acest lucru o aduce la dese certuri cu Park Ji Hyung.

Cand Ji Hyung si-a luat cateva ore libere, amanand o sedinta, Seo Yeon se rataceste din cauza uitarii si gaseste drumul spre motel cu intarziere. Au mai ramas 90 de minute in care cei doi sa-si spuna tot ce-si doresc, dar, in loc de asta, se cearta. Mai apoi se da si verdictul: ea este amanta lui Ji Hyung, in timp ce acesta are o logodnica. In urma intelegerii dintre parinti, Ji Hyung si logodnica sa cu capul in nori, Hyang Ki, urmeaza sa se casatoreasca in curand. Problema este ca aceasta relatie secreta a lui Ji Hyung e mult mai profunda decat pare, iar cei doi amanti se iubesc nebuneste. Aflat intre constrangerea parintilor si iubirea sincera a lui Seo Yeon, Ji Hyung trebuie sa ia o decizie curajoasa. Un lucru este cert: relatia secreta a celor doi nu mai poate continua. Ce se va intampla mai departe ?

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
30 − 7 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.