eugeneActrita si fosta membra a formatiei S.E.S, Eugene (pe care asiacinefilii o tin minte din serialul „Creating Destiny”), va reveni pe micul ecran in serialele care au consacrat-o, anume cele de weekend de familie. Urmatorul ei proiect va fi „Please, Mom”, serial ce va fi difuzat de postul KBS incepand cu 15 august 2015. Actrita va reveni, astfel, pe micul ecran la doar 4 luni dupa ce in aprilie 2015 a dat nastere unei fetite. Pentru Eugene, „Please, Mom” va fi un proiect special, deoarece va fi produs de Lee Gun Joon, acelasi ce a produs si serialul de debut al fostei cantarete, „Loving You” (2002), deci va fi o reintalnire emotionanta dupa 13 ani. In viitorul serial, Eugene (pe numele real Kim Yoo-jin) o va interpreta pe Lee Jin-ae, o mama ce viseaza sa evadeze din familia sa.

Daca unii se pregatesc sa revina in atentia publicului, altii se afla abia la inceput de drum, asa cum era si Eugene acum 13 ani. Astfel, Victoria, membra a popularei formatii de fete f(x) a semnat un contract de colaborare cu celebrul manager chinez Jia Shikai pentru actiuvitatile din China. Acest contract nu va afecta contractul de manageriere pe care cantareata il are cu SM Entertainment, care va manageria in continuare activitatile sale din Coreea. Cele doua agnetii s-au inteles Victoria Songdeja in privinta programului acesteia din acest an si a proiectelor in care va fi implicata. In ce priveste activitatea cantaretei din China, aceasta se va concentra pe partea de actorie. In prezent, in afara de remake-ul chinezesc la „My Bestfriend’s Wedding”, in care aparitia Victoriei e confirmata, aceasta studiaza mai multe oferte de a aparea in seriale chinezesti. Trebuie spus ca formatia f(x) e formata din 5 fete, insa nu toate sunt de coreence get beget. Sulli si Kristal sunt cele mai cunoscute membre ale formatiei, ultima fiind o americanca ce se trage din parinti ce au imigrat in State. Sulli e cunoscuta pentru rolurile din recentele „Fashion King” si „The Pirates” si din serialul „To the Beautiful You”, in timp ce Kristal e cunoscuta pentru aparitia in k-drama „The Heirs” si „My Lovely Girl”. In ce o priveste pe Victoria, probabil aceasta si-a dorit o cariera si in lumea filmului, iar optiunea pentru China se datoreaza faptului ca aceasta este, la origine, chinezoaica, numele ei real fiind Song Qian.

Atat cazul lui Eugene cat si al Victoriei Song sunt doar doua exemple tipice a ingemanarii celor doua industrii – muzicala si a filmului – in Coreea, consecinta directa a expansiunii fenomenului k-pop in Asia, parte importanta a ceea ce numim Hallyu. Daca Eugene a confirmat ca a fi un bun cantaret nu inseamna ca nu poti fi si un bun actor – cel putin la nivel de seriale de televiziune, Victoria Song are de trecut testul audientei pe micul ecran, iar in fata unui public mai putin pretentios, precum cel chinez, sansele de reusita pentru o cariera si in lumea filmului sunt destul de mari. Iar daca totul va fi bine, probabil intr-o zi va aparea si in k-drame, lucru care e visul oricarui tanar aspirant din industrie.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
27 − 24 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.