Proaspata intoarcere in Coreea avea sa-i aduca tanarului Lee Yoon Sung intalniri neasteptate dar si acceptarea in cadrul Grupului de Securitate Nationala si Comunicatii al Casei Albastre ca profesor IT. Frumoasa Kim Na Na fortata de dificultatile materiale prin care trece datorita costurilor de spitalizare ridicate ale tatalui sau, accepta slujba de sofer de rezerva- rapid prilej cu care il intalneste pe fermecatorul Lee Yoon Sung. Situatia devine si mai interesanta cand cei doi descopera ca sunt colegi de serviciu. Lee Yoon Sung incearca sa tina cont de avertismentul tatalui sau si incepe sa stranga informatii despre cei ce au pus la calea tradarea echipei de profesionisti in urma cu ani de zile.
Prins intre sentimentele pentru Kim Na Na si planul sau de razbunare, Lee Yoon Sung ii propune acesteia un mod inedit de achitare a unei datorii. Lucrul acesta ii va aduce pe cei doi protagonisti fata in fata, in diferite situatii.

Prezentarea: alinabv – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
27 + 2 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.