In timp ce Sol-hwa incearca sa il convinga pe De-gil sa o ia cu ei, acesta devine o tinta perfecta pentru arma lui Op-bok, decis sa il elimine. Insa prin pozitia sa, De-gil reuseste sa il observe la timp si sa scape cu o mica rana la cap, iar tovarasii lui pornesc in goana pe urmele atentatorului. Fara succes insa, deoarece sclavii au stiut sa isi stearga urmele cu pricepere, cu ajutorul inteligentei Cho-bok. Ingrijirea lui De-gil da ocazia celor din jurul lui sa isi manifeste adevarata fata, iar cele doua hangite nu mai pot de dragul generalului Choi, de parca el ar fi cel ranit.

In acest timp, Te-ha, si el ranit, e dus de catre On-yon la templul unde obisnuia sa il comemoreze pe De-gil pe care il credea mort . In sihastria din munti, cei doi fugari gasesc cateva zile de pace, sub obladuirea bunului calugar Myong-han. Insa ragazul nu dureaza mult, caci urmaritorii, tot mai multi si tot mai aproape, sunt pe urmele perechii fugare.

Prezentare realizata de maman_12003 – www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
1 + 25 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.