BeeTv, care ofera servicii de radio si televiziune pe telefoane mobile in Japonia, va marca o noua premiera. Mai exact este vorba de prima k-drama pe care o va difuza in Japonia pe telefonul mobil, intitulata in japoneza „Kimi no Kioku wo Boku ni Kudasai – Pygmalion no Koi –” Rolurile principale sunt interpretate de vedetele coreene Kim Joon si Kim Jae Wook, in timp ce rolul principal feminin va fi interpretat de japoneza Nao Minamisawa, in varsta de 19 ani. Serialul e descris drept o sfasietoare poveste de dragoste care trece dincolo de nationalitate, despre doi tineri coreeni si o femeie japoneza care isi pierde memoria. In afara de Minamisawa, intreaga distributie a serialului e formata din actori coreeni, iar aici ne referim inclusiv si la regizor, nimeni altul decat Kim Yoon Chul – „My Lovely Sam-Soon”. Filmarile au inceput pe 1 februarie, urmand a se realiza in intregime in Coreea. BeeTV va difuza serialul pe care il si produce incepand cu 20 martie 2010.

In vara lui 2009, BeeTV a intrat puternic in lumina reflectoarelor din domeniul industriei de telefonie mobila din Japonia cu o campanie agresiva si originala axata pe imaginea unor vedete populare. In doar 2 luni, datorita acestei campanii, peste 550.000 de oameni au devenit abonatii acestui serviciu. Inca de pe atunci se vorbea de faptul ca BeeTV are potentialul de a deveni o forta in domeniu.Nu a trecut mult timp si iata, BeeTV produce seriale de televiziune cu actori cunoscuti, aflati cu nimic mai prejos de actorii ce joaca in serialele de televiziune difuzate de canalele tv obisnuite. Serviciul oferit de companie unui numar record de 50 de milioane de posibili utilizatori, presupune un pachet de 20 de programe, incluzand seriale, muzica, comedie si anime-uri, la un pret de 315 yeni pe luna (3,5 dolari americani). Pana in martie 2013, compania spera sa aiba peste 3,5 milioane de utilizatori. Reprezentantii companiei au mai specificat ca nu intentioneaza sa concureze cu celelalte companii de televiziune si telecomunicatii din domeniu ci, din contra, sa colaboreze cu acestea.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
15 × 10 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.