Sora mai mare a lui Mo Ne are o discutie privata cu Gun Wook si ii cere acestuia sa nu-i mai dea tarcoale naivei sale surioare. Mai mult, ii interzice chiar lui Mo Ne sa se mai vada cu Gun Wook, amenintand-o ca altfel va dezvalui parintilor despre acest lucru. Debusolata, Mo Ne ii spune surorii sale despre faptul ca directorul general Eom, care ar fi trebuit sa fie viitorul ei sot, are o amanta, pe temperamentala si increzuta actrita Choi Hye Joo. Dar, in scurt timp, aceasta legatura secreta a viitorului ei sot cu actrita tinde a deveni pilonul unui plan indraznet, care urmeaza sa implineasca un vis de o viata.

Moon Jae-In il vede pe Gun Wook intrand in studioul de exercitii al lui Mo Ne si, in mod eronat ajunge la concluzia ca Gun Wook ar fi cel de-al doilea frate al lui Mo Ne. Si Mo Ne, si Gun Wook, nu neaga acest lucru, si de aici o uriasa neintelegere in capcana careia cade Moon. Aceasta il acosteaza pe strada, varsand din greseala cafeaua pe camasa lui. Pretextul odata gasit, cei doi intra in vorba, iar a doua zi bucuroasa Moon se duce in saracaciosul apartament al presupusului frate vitreg al lui Mo Ne pentru a-i spala camasa.

Intre timp, ancheta politistilor in cazul mortii tinerei pare a se fi sfarsit, concluzia fiind „sinucidere”. Insa un lucru neprevazut se petrece, si lucrurile iau o intorsatura neasteptata. O multime de surprize ies la iveala, iar povestea devine din ce in ce mai captivanta.

0 Comments

Post your comment

Solve : *
20 + 16 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.