Trasnetul nu putea fi mai neasteptat decat grozavia vestii. Mama Kyunh-Ha lesina, dar capata si puterea de a se impotrivi sotului, care, lucid, cauta iesirea cea mai convenabila din acesta situatie. Joon-Suh nu trebuie sa afle. Trebuie sa plece repede in SUA. Pentru supravietuirea familiei, cel mai bine e sa nu se afle.
Tae-Suhk se intoarce cu trei surprize…care-l vor da la o parte din camera lui Eun-Suh. Mamele nu prididesc cu dadaceala, stanjenite de situatia ambigua si de ele insele… care din ele are dreptul sa stea langa fata? Pana si fratele Jang-Chul e miscat de ghinionul surorii pe care-o batea pentru bani.
Adapatul soriceilor e principala ocupatie a tuturor, desi se straduie fiecare din rasputeri macar sa n-o faca in fata fetei. Yumi vine si ea sa-si linisteasca constiinta si sa capete aprobarea lui Eun-Suh. Vine si Kang-He, colega de banca si de munca, care o machiaza, sa fie frumoasa cand vin mama si tata.
Operatia e programata, dar chiar atunci, o intamplare nefericita o face pe Eun-Suh sa decida pentru mai putine si dureroase zile decat o moarte imediata pe masa de operatie. Panica pune stapanire pe ea si toate eforturile depuse de Tae-Suhk devin zadarnice. Numai un gand nu s-a schimbat…Joon-Suh nu trebuie sa afle. Cu nici un pret. Pentru rabdarea lui, Tae-Suhk primeste cel mai mare cadou; e trecut pe lista motivelor pentru care Eun-Suh trebuie sa traiasaca… Numai ca puterile fetei s-au terminat. Spaimele si durerea au scufundat-o in somnul tenebros al comei. Acum, Yumi decide sa-i spuna lui Joon-Suh ca Eun-Suh e pe moarte. Disperarea urlata pa holuri cateva minute inainte se transforma in raceala calculata. Lui Joon-Suh nu-i pasa de nimic. Pleaca ferm, fara ezitari… la viata normala de la atelier. Pare pregatit sa astepte. La infinit. Mancare, pictura, mancare… tacere, si deodata… “Sa plecam in SUA”.. N-a rupt legatura cu viata, doar ca e prea ciudat… parca e-n viata altcuiva.
Toata lumea ia dorintele drept realitate… dar… nu ajuta nici chemarile mamelor, nici rugamintile lui Tae-Suhk, care ajunge a-si dori s-o stie fugita cu rivalul sau decat zacand nemiscata… Oare…

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
36 ⁄ 18 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.