Verdictul medicilor e implacabil. Ar putea fi ultima noapte. Fiecare-si arata durerea in felul sau. Mama Hyung-Ha lesina, tatal Yoon isi plange amintirile, Tae-Suhk se sufoca… i se va rupe inima, dar va face cel mai greu sacrificiu… pentru a o tine-n viata…il va aduce pe Joon-Suh la capataiul lui Eun-Suh. Il va aduce pe incapatanatul Jonn-Suh, care nu vrea sa vina, pentru ca Eun-Suh, impacata, sa nu plece. Nu vrea s-o vada, pentru ca ea, nevazandu-l, il va astepta mereu. Si totusi, Tae-Suhk il taraste pana la patul fetei. Dupa o noapte de veghe, rugaminti si rugaciuni, dorinta lui Tae-Suhk s-a implinit: salonul gol al lui Eun-Suh, fara pacienta, fara Joon-Suh si semne vadite ca ei doi au plecat impreuna. Minunea dragostei s-a-mplinit si Tae-Suhk infloreste de bucurie ca l-a parasit iubita! Se va asigura de la distanta ca e fericita, si asa cum a promis, va pleca stiind-o in viata.
La scoala parasita, transformata in atelier, doi tineri duc o viata linistita. Acum nu se mai opune nimeni, nu-i mai cearta nimeni, nu face nimeni scene si nu se sinucide nimeni. In sfarsit, au inteles toti ca trebuie sa-i lase in pace. Cu necazurile lor, cu durerile lor, cu bucuria ca le traiesc impreuna si cu deznadejdea cu care privesti cum ti se stinge in brate fiinta iubita.
Ocazional fac vizite parintilor si primesc vizitele prietenilor. Rar, Tae-Suhk ii viziteaza si se chinuie sa fie degajat si sa glumeasca. Apoi se-opreste la biserIci cerand viata pentru fata in schimbul renuntarii lui. Mania lui Eun-Suh pentru fotografii li se pare morbida, mai ales lui Joon-Suh. El stie ca nu prea va mai fi cine sa le priveasca. In loc sa le pastreze, le daruieste mamei, sa aiba grija de ele. Asta-i atrage atentia lui Eun-Suh, si il prinde pe oppa cu pisica-n sertar -flaconul de pilule- si reuseste sa-l oblige sa renunte la idee.
Nepretuite sunt clipele petrecute impreuna…Si ultima dorinta, plaja… Si tot destinul ce-a ingaduit unui baietel sa-si aleaga singur soarta… de la doua etichete incurcate intr-un salon de nou nascuti, la un camion de transport greu… care sa-i usureze povara.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
1 + 5 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.