De aniversarea fetelor, ambele familii pregatesc traditionalul bol cu supa de alge, dar nu are cine s-o manance. Eun-Suh nu e, iar Shin-Ae pleaca suparata ca se vorbeste numai de Eun-Suh. Fugarii s-au adapostit “pe-o gura de rai” si incearca sa-si traiasca fericirea, dar umbra neagra a consecintelor se simte in fiecare rasuflare, in fiecare zambet, prea sters pentru o pereche indragostita. Joon-Suh afla cat de grea a fost viata surioarei, dar si cine a fost prima ei iubire. E scrisa-n coaja pinului singuratic si va ramane acolo pe veci. Deciziile sunt ale lui Joon-Suh. Isi va asuma toate raspunderile: pentru necazurile pricinuite parintilor, logodnicei, prietenului si lumii intregi, daca Eun-Suh o sa-i fie reazem. Sa-i stea alaturi si el va avea puterea de a rezolva totul. Despartirea nu mai poate fi indurata. Exista o singura solutie: sa se intoarca in lume, sa infrunte impotrivirea tuturor, suporte durerea tuturor si, cu orice pret, ei doi trebuie sa se casatoreasca.
Asa cum se asteptau, decizia lor umple lumea de durere. Tae-Suhk, dupa firea lui, isi stirga disperarea fara jena, in gura mare, zgomotos si violent, cautand-o zi si noapte, la hotel, la telefon, la cocioaba mamei ei. Shin Yumi, deznadajduita, accepta despartirea de logodnicul care n-a iubit-o niciodata, tandru si bland dar pe care nu-l credea capabil sa iubeasca.
Cea mai greu de indurat e durerea parinteasca. Mama lui Eun-Suh ii cere, ca o favoare pentru-o viata, sa accepte un viitor confortabil in doua familii instarite, ca fiica a familiei Yoon si nora in familia Han.
Familia copilariei lor le cere amandurora sa renunte unul la altul, asumandu-si vina pentru despartirea fortata, care a provocat dorul de neindurat al amandurora.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
22 × 26 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.