Cel mai mediatizat cuplu de actori de la Bollywood, Aishwarya Rai si Abhishek Bachchan, au sarbatorit, pe 20 aprilie, cea de-a doua aniversare a casatoriei lor. Aparent se pare ca cuplul si-a luat liber pentru o saptamana de vacanta intr-o locatie nedezvaluita presei. Presa indiana relateaza: „Anul trecut, Abhishek lucra din greu in Miami pentru „Dostana”, iar Aishwarya i s-a alaturat pentru prima aniversare a nuntii lor. In acest an, cei doi trebuiau sa fie prinsi din nou in proiectele lor, din fericire comune„. Este vorba de filmul lui Mani Ratnam, „Raavan”, in care cei doi interpreteaza rolurile principale. Dar recentul atac de cord al regizorului indian a oferit celor doi ragazul pentru a-si celebra a doua aniversare a casatoriei.

Lucrurile par a fi stat putin diferit. Mani Ratnam se pare ca ar fi sugerat o intarziere a filmarilor la acest film, pentru a da timp celor doi sa-si tina aniversarea. Dar cuplul a refuzat, iar filmarile au debutat conform graficului. Acum, in urma atacului de cord al regizorului, programul a fost decalat, insa cei doi au ales sa-si sarbatoareasca aniversarea casatoriei intr-un concediu de o saptamana. Ce nu este pe dos la Bollywood, in cele din urma ?

Fosta model devenita actrita, Aishwaruya Rai s-a maritat cu celebrul actor indian Abhisheck Bachchan pe 20 aprilie 2007, in cadrul unei ceremonii fastuoase. La 2 ani de la acest eveniment, cuplul se intelege de minune, iar fanii se gandesc deja la perspectiva unui copil. Ramane de vazut cum cariera va permite si reusita in viata personala, stiut fiind faptul ca meseria de actor la Bollywood este una din cele mai grele din domeniu, din intreaga lume.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
4 + 8 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.