oh-kwang-rokActorul Oh Kwang-rok, interpretul maestrului Guh-Mool din serialul „The Great King („Four Gods”) a fost citat in Instanta pentru consum de droguri. In luna iunie a acestui an, actorul in varsta de 49 de ani, care a jucat in filme ca „A Moment to Remember”, „Mr. Socrates” sau „Seven Days”, fiind extrem de popular in Coreea, a fost arestat pentru consum de marijuana. Politia a declarat ca il suspecteaza pe actor de faptul ca in repetate randuri ar fi consumat acest drog, existand, sustine aceasta, dovezi ca in februarie Oh ar fi consumat droguri in propria lui resedinta din Seul, alaturi de un presedinte de companie (al carui nume nu a fost divulgat), care i-ar fi procurat substanta interzisa. Scandalul a dus la caderea inca unui nume din industria filmului coreean, regizorul de animatii Kim Moon-saeng. 

oh-kwang-rok-2In iulie, Oh a fost eliberat din detentie pe cautiune, iar de atunci pana acum cateva zile cand a fost citat in Instanta pentru a fi judecat s-a aflat la domicilul sau din Seul, cu interdictia de a parasi orasul. MBC i-a blocat contractul si accesul in cladirea institutiei, cerandu-si scuze in numele acestuia, in fata publicului, pentru influenta sociala negativa pe care o poate avea. Recent, consumul de droguri a pus capat inca unei cariere in plina ascensiune in industria coreeana de film. In aprilie 2009, actorul de doar 27 de ani Joo Ji-hoon (din Antique si din serialul „Princess Hours”) a fost arestat pentru consum de droguri, procurorii solicitand Instantei o pedeapsa de 1 an de inchisoare. Si in acest caz, postul de televiziune care avea contract in derulare cu actorul si-a cerut scuze in numele lui, iar celelalte posturi TV l-au interzis.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
18 ⁄ 9 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.