Biletele pentru intalnirea cu fanii, care va celebra eliberarea din serviciul militar a lui Lee Jun Ki pe data de 16 februarie 2012, s-au vandut in doar 60 de secunde! Pe 10 ianuarie 2012 au fost puse in vanzare prin intermediul Interpack si s-a terminat intr-o clipa. In present, fanii care nu au avut nicio sansa sa cumpere bilete pentru aceasta intalnire au luat legatura cu Interpark şi agentia lui Lee Jun Ki pentru a se plange de situatie, in speranta ca locurile vor fi suplimentate. Emotionat, Lee Jun Ki a marturisit: „Doresc sa transmit multumirile mele sincere fanilor care m-au asteptat. In loc sa-mi exprim recunostinta prin intermediul cuvintelor, o voi exprima printr-un proiect bun.”
Nu numai fanii din Coreea de Sud numara zilele pana la eliberarea lui din armata. Si cei din Japonia sunt nerabdatori sa-l vada si asta o poate demonstra timpul extrem de scurt in care s-au epuizat biletele pentru turneul din Japonia „Coming Back”, care va avea loc in martie. (practic au fost vandute in aceeasi zi).
Chiar daca Lee Jun Ki se afla inca serviciul militar, reprezentantii sai deja pregatesc intoarcerea sa in show-biz. Desi au fost multe oferte de la alte agentii, reprezentantul lui Lee Jun Ki a dezvaluit ca au hotarat sa lucreze cu o agentie japoneza, Interactive Media Mix (IMX). Cei de la IMX si-au dorit sa lucreze cu el pentru increderea pe care o au in potentialul sau ca actor complet, intentionand sa-l promoveze si sa-l lanseze pe plan international catre alte piete din Asia. Lee Jun Ki nu e singura achizitie reusita a celor de la IMX in anul 2011, si actrita Park Shin Hye cunoscuta noua din „Tree of Heaven”, „Heartstrings”, „ Manualul Divin” a ales la sfarsitul anului sa colaboreze cu faimoasa agentie.

Articol realizat de alinabv – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>