Dar Choon-Hyang ? Unde e Choon-Hyang… Marele eveniment monden, nunta lui Ji-Hyuk ar trebui sa stranga toti cunoscutii printre care si pe Choon-Hyang, prietena cu amandoi mirii si carora le-a promis sa fie prezenta la nunta lor. Va rezista sa nu apara ? Ba chiar apare, o naluca sau o fiinta reala pe care Hak-Do o dibuieste si porneste vanatoarea. Tot acest timp fata a trait ascunsa printre vorbitorii dulcelui grai busanez, producand gablonzuri, stangand bani, si i-a mers vestea ca e incredibil de zgarcita, curajoasa si frumoasa; asa o stie toata lumea in piata Portii de Rasarit.
Grabita sa fuga de directorul Baik, sterge bara masinii lui Mong-Ryong, pe care o blocase in parcarea subterana. Acesta e momentul declansator. Aflat in misiune si simtindu-se urmarit, procurorul orasului Seul da operatiunea pe afaceri personale si-l expune ticalosilor pe inocentul busanez Kim Dong-Soo, care se grabeste sa ajunga la aniverarea prietenei sale. Bietul om va avea o experienta cutremuratoare, rapit si tinut ostatic de ticalosi, eliberat de politie dar cu masina avariata si cu bunurile ratacite si cu ordine precise de la patroana sa-i aduca pasaportul si banii din seif. Choon-Hyang a fost gasita de Hak-Do de care a reusit sa scape, dar cand e prinsa si de Mong-Ryong, vrea sa-si piarda iar urma, in strainatate de aceasta data; sub nici o forma nu trebuie sa afecteze cariera procurorului Lee. Dupa ce drumurile li s-au incrucisat toata ziua fara rezultat, peste Mong-Ryong dau navala telefonul lui Ji-Hyuk, poza din borseta proprietarului masinii avariate de politie si dovada clara ca tot acest timp Choon-Hyang a locuit in fabrica de bijuterii pe care-a pus-o pe picioare in Busan, telefonul cu vocea fetei care, neglijenta, se ofera pe sine, in carne si oase, chiar in calea lui Mong-Ryong.
Povestea pe care Choon-Hyang i-o serveste lui Mong-Ryong prea e cusuta cu ata alba iar Mong-Ryong nu mai e copil, ba chiar e investigator, asa ca toate lucrurile trebuiesc dovedite. Iar se tese o plasa de minciuni si inscenari, mai nevinovate decat ale lui Hak-Do, dar care totusi afecteaza persoanele implicate.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>