Disclaimer
Informatiile oferite sub forma de articole proprii pe acest site reprezinta proprietatea exclusiva a www.asiacinefil.com si a titularului domeniului. Reproducerea partiala sau integrala a acestor informatii, fara acordul scris prealabil al titularului www.asiacinefil.com este interzisa. Se exclud articolele preluate din alte surse (externe sau interne), asupra carora nu s-au operat modificari, stirile si informatiile de presa, simplele fapte si date, pe care legea le defineste ca nebeneficiind de protectia legala a dreptului de autor. Utilizatorii au dreptul de a reproduce si utiliza informatiile continute pe site doar in interes personal.

www.asiacinefil.com depune toate eforturile in vederea prezentarii cat mai clare a informatiilor de pe site, prin articolele sale. Cu toate acestea, www.asiacinefil.com nu e si nu va fi niciodata legal responsabila pentru nici o descriere eronata a informatiilor prezentate pe site. Aceeasi derogare de responsabilitate e valabila si in cazul unor eventuale daune create indirect sau direct ca urmare a folosirii materialelor publicate pe acest site.

Orice incercare, indiferent de natura acesteia, de modificare a imaginii si a informatiilor gazduite de www.asiacinefil.com, cu exceptia detinatorului legal al domeniului, da acestuia din urma dreptul unilateral si neechivoc de a se adresa instantelor legal competente, in vederea sanctionarii acestui fapt.

Publicarea de informatii, articole de presa sau articole proprii de catre utilizatori poate fi efectuata doar prin respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor valabila pe teritoriul Romaniei. Fiecare utilizator isi asuma responsabilitatea pentru materialul pus la dispozitia tuturor vizitatorilor, se obliga sa respecte dreptul de autor sau detin acordul autorilor de drept pentru distribuirea respectivului material. Titularul domeniului nu poate fi tras la raspundere pentru materialele uploadate de utilizatori, iar consecintele utilizarii acestora nu pot constitui baza unei eventuale urmariri penale impotriva titularului domeniului.

Este interzisa publicarea de materiale cu continut violent, agresiv, a materialelor ce promoveaza ura impotriva unor grupuri pe criterii etnice, rasiale sau care promoveaza ura impotriva persoanelor cu o anumita orientare sexuala. De asemenea, este interzisa publicarea de materiale video, audio sau imagini cu caracter obscen sau pornografic, ca si utilizarea unui limbaj vulgar, atat pe forum cat si in articolele publicate.  Toate comentariile facute de vizitatori, daca articolul cu pricina o permite, vor fi aprobate de administratorul site-ului cu conditia respectarii celor anterior mentionate.

In cazul in care sunteti de acord cu cele expuse in prezentul disclaimer, va dorim navigare placuta pe site-ul nostru si va multumim pentru intelegere. In caz contrar suntem obligati sa  va cerem parasirea imediata a acestui site.

In cazul in care dispuneti de putin timp liber, posedati cunostinte de limba engleza sau franceza (nivel mediu) si cunoasteti regulile gramaticale ale limbii romane, va puteti alatura echipei de traducatori Asia Team Romania. Daca considerati ca nu corespundeti tuturor celor 3 criterii, dar totusi sunteti pasionati de filmul asiatic, puteti contribui la popularizarea acestuia scriind articole pe acest site si devenind un collaborator de-al nostru. In acest caz trebuie sa cunoasteti o limba straina (de preferinta engleza) sis a dispuneti de putin timp liber. Daca nu indepliniti aceste doua criterii, insa sunteti fan al filmelor asiatice, puteti ramane un simplu vizitator al nostru, fapt pentru care va multumim.

Pentru propuneri sau orice altfel de probleme legate de acest site puteti sa ne scrieti pe adresa de mail: administrator@asiacinefil.com