Episodul 7- “Aplicarea legilor”

Acum totul devine “marea urmarire”. Toata lumea urmareste pe cineva si toata lumea este urmarita de cineva. Interesele distrugatoare si cele proteguitoare se impletesc, se imbina si se dezbina, si totul este in tainica fierbere. Lumea se desparte clar in tabara regala si tabara guvernamentala. Regele isi alege campionii, guvernantii isi aleg uneltele.
Din toata aceasta agitatie politica, perdantii sunt oamenii de rand.   Jang Hyang va lasa gayageumul pentru o ocupatie mai frivola, fara a avea posibilitatea de a se opune. Sufletul lui Yun Bok va plange amar din cauza pierderii primei lui iubiri. Pasiunea brusca a tanarului are o explicatie insolita: “Vedeam in ea ceea ce eu am pierdut”. Cat pe ce sa nesocoteasca porunca regala, dar talentul il ajuta sa indeplineasca la timp si acesta sarcina, care va avea urmari nebanuit de grave.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
15 × 29 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.