Actorul si cantaretul din Hong Kong Andy Lau revine pe marele ecran de aceasta data alaturi de nasa lui, actrita Deanie Yip, in filmul „Tao Jie” regizat de cunoscutul Ann Hui. Cei doi au mai jucat impreuna in 1988 in „The Truth”, un film care a stabilit o relatie mama-fiu induiosatoare, pe ecran. Inspirat dintr-o poveste reala, filmul descrie o relatie de suflet intre un tanar maestru (Roger) interpretat de Andy Lau si ingrijitoarea lui (Tao Jie), interpretata de Deanie Yip. Desi au trecut 23 de ani de la ultima lor colaborare, Deanie Yip era entuziasmata de aceasta oportunitate, spunand ca a fost ca ieri, si ca nu are nevoie nici ea, nici Andy de timp pentru a se acomoda unul cu celalalt. Actrita veteran a decis sa nu-si coloreze parul in negru in cele 2 luni cat dureaza filmarile pentru a-si pastra „look”-ul natural al unei persoane in varsta, in film.

Inaintea filmarilor, in urma aranjamentului lui Ann Hui, atat Deanie Yip cat si Andy Lau au vizitat un camin de batrani pentru a intalni batrani, intre care si foste menajere, pentru a intelege trairile lor si experienta de viata pe care au acceptat sa le-o impartaseasca Lau chiar a reusit sa se intalneasca cu adevaratul Roger (el find cel care interpreteaza acest personaj in film), discutand cu acesta adevarata poveste a lui Tao Jie, lucru care a avut ca scop sa-l ajute in intrarea in pielea personajului.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
36 ⁄ 18 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.