Yoon Si-yoon in rolul Jur JunYoon Si-yoon din „Mr. Perfect” si actrita copil Kim Sae-ron (cunoscuta in special din „The Man from Nowhere” si „I Am Father” vor aparea impreuna intr-un nou serial. Difuzat de canalul JTBC, seroalul, numit provizoriu „Mirror of the Witch” („Oglinda Vrajitoarei”), e o poveste de fantezie de epoca despre o printesa blestemata numita Seo Ri si un razbunator doctor Hur Jun (Heo Jun). Hur Jun (interpretat de Yoon Si-yoon) nu a mai fost niciodata portretizat astfel in vreun serial anterior, astfel ca toata lumea e curioasa cum va iesi povestea.
Yoon Si-yoon a fost incorporat in armata in aprilie 2014, rolul din „Mr/ Perfect” fiind ultimul din ultimii 2 ani. La sfarsitul lui ianuarie, acesta a fost lasat la vatra, iar acum va aparea in primul lui serial de epoca. Personajul sau, Hur Jun, e foarte inteligent si indemanatic, dar e desconsiderat deoarece e fiul unei concubine. Asa ca isi ascunde identitatea si traieste ajutandu-i pe cei in nevoie. Personajul lui Kim Sae-ron, Seo Ri, e o geamana ascunsa a regelui si reginei. Numele ei original e Yeon Hee, dar e blestemata si se transforma intr-o vrajitoare, motiv pentru care isi schimba si numele.

Kim Sae-ronYoon Si-yoon a declarat, ;egat de noul serial: „Am fost momit de „Mirror of the Witch” din cauza povestii sale unice. Cred ca va fi un proiect semnificativ pentru mine, din moment ce nu am incercat inca un serial de epoca, si din moment ce a trecut ceva timp de cand nu am mai jucat. Astept deja cu nerabdare filmarile. Voi da tot ce pot pentru a dezvalui farmece aparte ale lui Hur Jun ce nu au mai fost aratate pana acum. Ca rog acordati-mi multa sustinere.” Partenera ei, Kim Sae-ron, a spus: ”Am fost atrasa de farmecele stranii ale acestei povesti. Seo Ri se naste printesa, dar e o vrajitoare blestemata in acelasi timp. Initial m-a coplesit ideea sa accept acest rol deoarece parea o buna sansa pentru cariera mea, dar tocmai de asta sunt acum foarte agitata. Voi exersa din greu pentru a delecta audienta.”

Scenariul serialului, ce va fi regizat de Jo Hyun-tak, ce are la activ seriale precum Dae Mul, Dear You sau Who Are You ?, este inspirat din cartea „Dongui Bogam” , compilata de doctorul regal Hur Jun. Premiera serialului va avea loc in mai 2016, a esta fiind difuzat in zilele de vineri si sambata pe canalul de cablu JTBC.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
22 + 21 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.