asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Yoon Eun Hye dovedeşte, din nou, cã poate juca orice rol

Trimis de pe 30 Jan 20151 comentariu

Yoon Eun-hye in Chronicle of a Bloody MerchantTalentata actrita coreeana Yoon Eun Hye este bine cunoscuta pentru transformarile convingatoare pentru a portretiza un personaj, fie ca e vorba de baietoasa din “Coffee Prince”, fie de uimitorul personaj din “I Miss You” si acum, cu cel mai recent rol al ei, in “Chronicle of a Blood Merchant”.

Pentru a juca un pesonaj prietenos, naiv si supraponderal, Yoon Eun Hye a avut nevoie de o transformare totala cu ajutorul machiajului. Regizorul filmului, Ha Jung Woo (nimeni altul decat celebrul si popularul actor de top coreean din filme precum Kundo, The Terro Live sau The Berlin File), aflat la al doilea film in scaunul regizoral, a declarat, “Cand i-am oferit rolul amabilei si plinutei Lim Bun Bang lui Yoon Eun Hye, care arata exact invers, a acceptat bucuroasa. Desi a acceptat un rol mic, secundar, vreau sa o aplaud pentru flexibilitatea si modul in care a acceptat aceasta provocare, ca actor.”

“Chronicle of a Blood Merchant” este povestea unui barbat care se trezeste ca nu este, de fapt, tatal copiilor pe care i-a crescut timp de 11 ani. Filmul ruleaza in cinematografe din 14 ianuarie si ii are in rolurile principale pe celebri Ha Ji-won si Ha Jung-woo.

De la copilaroasa mezina din Baby V.O.X din 1999, printesa mostenitoare din “Princess Hours” (2005), la induiosatorul “The Vineyard Man” din 2006 si fenomenalul “Coffee Prince” din 2007 care a avut audiente de peste 30% si a facut ca numele lui Yoon Eun Hye sa se afle pe lista A, lista actorilor cu greutate din Coreea, de la cea mai tanara actrita care a primit 20 de milioane de woni per episod la emotionantul “I Miss You” din 2012, pana la cel mai recent rol in filmul “Chronicle of a Blood Merchant”, actrita Yoon Eun Hye nu inceteaza sa ne uimeasca.

(Sursa: dramafever)

Traducerea: chocolate_cleo

1 comentariu »

  • gugunache a spus:

    Multumim Cleo pentru comentariu. Este intradevar o actrita talentate. Trebuie sa recunosc asta, desi nu este printre favoritele mele.

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*