Won Bin, un bun investitor imobiliarIata ca nu a trecut prea mult timp si s-a aflat suma totala cheltuita pentru organizarea nuntii private a lui Won Bin si Lee Na-young. Acum cateva zile, reporterii cunoscutei emisiuni despre vedetele din show-biz-ul coreean, „Entertainment Weekly”, difuzata de postul KBS, au discutat costurile recentei nunti a celor doua vedete. Conform acestora, costul mediu de inchiriere al locului unde multe celebritati si-au tinut ceremoniile nuptiale e de aprximativ 120 milioane woni (circa 107.000 $). Tot prin comparatie, reporterii au pornit de la rochiile purtate de actrite precum Lee Min-jung si Jun Ji-hyun, despre care se stie ca au costat 89.000 $, respectiv 71.000 $. Ei au concluzionat ca cheltuielile de nunta ale cuplului recent casatorit nu s-au ridicat la sume atat de mari, costurile reduse ale nuntilor private, cu putini invitati, devenind un veritabil trend in ultimii ani in Coreea. Acestia au ajuns la concluzia ca insumand cheltuielile cu mancarea, ceremonia propriu-zisa si nunta in sine cu toata recuzita ei, costurile nu au fost mai mari de… 1,1 milioane woni, adica nici 1.000 de dolari ! Suma poate parea incredibila daca ne gandim la statutul lor de vedete (in Romania, 1.000 $ ar fi bugetul aproximativ al unei nunti obisnuite cu 100 de invitati), insa daca suma e reala, tot respectul pentru modestia celor doi.

Si, cum poate gurile rele ar barfi, nu e vorba de faptul ca cei doi ar avea probleme financiare datorita neaparitiei in ultimii ani in nici o productie de pe micul sau marele ecran. Si asta pentru ca Won Bin a obtinut 1,9 miliarde woni (aproximativ 1,7 milioane dolari) profit de pe urma investitiilor sale imobiliare in mai putin de un an ! Actorul detine doua cladiri in Seul, un imobil cu apartamente inchiriate, si o casa. In urma cu un an, pretul combinat al celor doua a ajuns la aproximativ 4 milioane dolari. In prezent, pretul lor a urcat la 5,6 milioane dolari, insisi expertii din domeniu fiind impresionati. Cladirea de apartamente are 4 etaje si subsol, fiind cumparata in 2014 cu 1,9 milioane dolari, valorand azi 2,7 milioane dolari. Situat langa padurea Seul, cartierul e in extindere in prezent, fiind, asadar, o zona atractiva pe piata imobiliara. Celalat imobil detinut, o casa, a fost achizitionata tot inb 2014 cu 2,1 milioane dolari, valorand, azi, 3,1 milioane. Majoritatea caselor din imprejurimi au fost achizitionate de proprietarii unor mari companii, deci casa lui Won Bin, aflata in prezent in renovare, e intr-o companie selecta, dupa finalizarea lucrarilor probabil costul ei fiind si mai ridicat. Conform unui expert imobiliar, Won Bin probabil asculta de un sfatuitor priceput. „Daca nu are un sfatuitor,” a mai adaugat acesta, „atunci Won Bin e un adevarat profesionist.”

Se pare ca Won Bin are de gand sa inchirieze apartamentele din imobilul cu 4 etaje, situarea ideala a cladirii putandu-i aduce chirii frumoase luna de luna. Cat priveste casa ce o detine, se pare ca intentioneaza sa o foloseasca ca resedinta proprie a familiei, ea fiind si in trecut locul unde relatia cu Lee Na-young a fost tinuta secreta fara nici o problema. Agentia de impresariere a celor doi e precauta in a comenta despre investitiile imobiliare ale lui Won Bin. Aceasta a confirmat actuala resedinta a cuplului proaspat casatorit, o locuinta in Bangbae-dong, dar a declarat ca nu poate confirma nici o speculatie legat de locatia unde se vor muta in viitor cele doua vedete.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
11 + 18 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.