Asiacinefil.com a avut onoarea, in decursul lunii martie, sa aduca aproape de asiacinefili una din cele mai reusite k-drama comedie romantica a anului 2012, “Wild Romance”. In decursul catorva saptamani, iubitorii genului au avut sansa sa se delecteze in compania personajelor preferate: Gagauta, a arogantului Mu Yeol, a enigmaticului Dong Su, a directorului robotel Kim, a infocatilor fani ai Pescarusilor Albastri, a simpaticului Kevin Jang de la “Cabana lui Kevin”, a talentatelor Jeong Hui si Su Yeong, a nastrusnicului reporter Go Do Sa sau a visatoarei etern obsedate de intelegerea firii umane, Dong A. Personaje pitoresti pentru peisajul serialelor de gen, o oglinda interesanta a asteptarilor de la viata ale unor personaje din diverse medii sociale care au reusit s ane binedispuna pe parcursul celor 16 episoade. Ultimul episod al serialului a fost difuzat in Coreea pe 23 februarie, exact la o luna distanta de finalizarea proiectului tradus in limba romana in premiera in Romania de Asia Team. Acesta a fost asteptat cu sufletul la gura de fanii Gagautei si ai lui Park Mu Yeol, in special ca marea surpriza a scenariului plin de o intriga captivanta ce a dublat povestea romantica a fost lasata la final.

Serialul a fost foarte popular in Coreea, in ciuda ratingurilor care nu au excelat. Pe langa actorii cu experienta ca Lee Dong-wook si Lee Si-young (interpretii lui Park Mu Yeol si Yu Eun Jae), serialul a marcat debutul pe micul ecran a cantaretei pop Jessica din “Girl’s Generation”, in rolul Gang Jeong Hui (marea iubire din anii adolescentei a lui Park Mu Yeol). Prezenta ei in serial a atras atentia fanilor acesteia, ce i-au urmarit interesati evolutia de la aparitia ei in scena, pe parcursul a 7 episoade. Despre Lee Dong-wook se spune ca ar fi facut o mica depresie in momentul in care a vazut ca ratingurile nu sunt cele la care toata lumea se astepta, insa fanii l-au incurajat, spunand: “Nu numarul conteaza, ci sufletul tau”; “Calitatea e mai importanta decat cantitatea”. Si cata dreptate aveau fanii ! Acestia au spus ca isi vor aminti pentru totdeauna de Yu Eun Jae, exprimandu-si sustinerea si pentru protagonista serialului, aflata de departe la cea mai buna interpretare din cariera. Surpriza este ca… deja se vorbeste despre un posibil sequel al serialului, astfel ca daca aceasta idee se va transforma in realitate, va fi garantia faptului ca “Wild Romance” a mers la sufletul fanilor. Pana atunci, nu ne ramane decat sa pastram acest serial in suflet, deoarece ne-a creat multe amintiri placute si, de ce nu, sa-l revedem cand ne va fi dor de simpatica Gagauta.


Una din scenele memorabile ale serialului, de care ne vom aminti mereu

Multumim inca o data colegei noastre din Asia Team, uruma44, pentru rapiditatea realizarii traducerilor (definitia termenului “premiera” e mereu la ea acasa pe asiacinefil.com cand munca este onesta, facuta cu pasiune, rabdare si daruire) calitatea si culoarea aparte a exprimarii extrem de bine adaptata la context. Multumim si colegei mialex55 pentru rezumatele captivante ale episoadelor,
si asiacinefililor care ne-au fost aproape, cu promisiunea ca noi proiecte inedited si de calitate marca Asia Team ii asteapta in perioada urmatoare, astfel ca finalul unui serial nu poate fi decat un etern nou inceput alaturi de altul.

Pentru cei care nu au cont pe forumul asiacinefil, serialul poate fi urmarit online AICI.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
16 + 13 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.