asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Vedete indiene în topul “Forbes”

Trimis de pe 3 Dec 2008Fara comentarii
Abhisheck Bachchan

Abhisheck Bachchan

Dupa gigantii indieni din lumea afacerilor, Ambanis si Mittal, a venit randul a trei tinere imagini ale industriei indiene de film sa se regaseasca in topul “Forbes” al celor mai bogati oameni de pe planeta. Este vorba de actorii Aamir Khan (care a debutat in celebrul film indian cunoscut la noi sub numele “Lantul amintirilor”, cu roluri ulterioare importante in “Lagaan”, “Raja Hindustani”, “Rang de Basanti”), Abhisheck Bachchan (sotul Aishwaryei Ray, cel mai recent rol fiind cel al tanarului politician din “Sarkar Raj”) si Shah Rukh (Shahrukh) Khan, cunoscut din “Kuch Kuch Hota Hai”, “Chack de India” sau “Om Shanti Om”. Este vorba de un clasament facut dupa beneficiile obtinute de acestia in urma implicarii in promovarea vanzarilor de telefoane mobile. In timp ce Shahrukh reprezinta imaginea companiei Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, ceilalti doi sunt ambasadorii altor doua branduri rivale, Motorola (Abhisheck) si Samsung (Aamir).

Aamir Khan

Aamir Khan

Cei doi Khan si juniorul Bachchan (fiul super vedetei indiene Amitabh Bachchan) se alatura altor doua vedete internationale din lumea sportului, de aceasta data, care deja fac parte din acest top al celebritatilor ce au facut bani din afaceri legate de propria imagine: Maria Sharapova (imaginea Sonny Ericsson) si David Beckham (ambasadorul Motorola RAZR2). Alte celebritati onorate in acest top sunt interpretii Usher, Fergie Rain si Andy Lau, dar si Danica Patrick, celebra alergatoare

in cursele de IndyCar.

Shahrukh Khan

Shahrukh Khan

Revista mai afirma, intre altele, ca “in conditiile in care aproape oricine de pe planeta vrea sa detina un telefon mobil, fabricantii trebuie sa munceasca din greu pentru a-si atrage clientela. Design-uri atragatoare si preturi mici ajuta, desigur, insa la fel de mult ajuta si imaginea celebritatilor care le utilizeaza”. In India, cei 3 actori sunt extrem de populari, filmul fiind, intr-o tara in care exista largi zone fara curent electric, un instrument de culturalizare si de eliminare a diferentelor de mentalitate dintre mediul rural si cel urban. In plus, nu este o necunoscuta faptul ca in general populatia tanara isi are idolii ei si tinde sa urmeze tabieturile acestora, inclusiv in materie de moda, telefonie mobile sau preferinte muzicale.

Articol scris de Alin (c) asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*