asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Un nou serial la MBC cu Yoo Seung-ho în rolul principal ?

Trimis de pe 7 Sep 2017Fara comentarii

yoo-seung-ho revine in MagicianActorul Yoo Seung-ho (“Ruler–Master of the Mask”) este in cautarea unui nou serial in care sa joace, si se pare ca cei de la MBC il au in vedere pentru rolul principal in serialul “I Am Love”.

“I Am Love” descrie povestea unui om care nu are pe nimeni alaturi, nici parinti si nici iubita, iar povestea sa incepe sa se desfasoare in momentul in care se indragosteste de o femeie. Yoo Seung-ho ar putea juca rolul lui Kang Chan, un tanar cu mare talent la pictat care a trebuit sa recurga la folosirea abilitatilor sale pentru a desena copii dupa picturi celebre. In copilarie a fost adoptat in Statele Unite, dar a fost de doua ori respins de catre familiile adoptive. A suferit abuzuri si a fost deportat dupa ce a fost prins in timpul unui incident legat de traficul de droguri. S-a retras pe insula Jeju, petrecandu-si zilele la o manastire izolata ca preot si lucrand ca falsificator in timpul noptii.

Producatorul serialului va fi Choi Won-seok, care s-a ocupat in trecut de “Firebird”, “Queen of the Game” si “Bad Love”, de” Miss Ripley”, in 2011, dar si de” Oh Ja-ryong Is Coming”. Serialul nu are inca o data a difuzarii, dar se pare ca va fi difuzat in prima parte a anului viitor.

Cel mai recent rol al actorului in varsta de 23 de ani a fost cel al printului Yi Sun in serialul istoric “Ruler: Master of the Mask” de la MBC, print care a fost nevoit sa-si ascunda identitatea purtand inca de la nastere o masca pe fata. Serialul a fost difuzat pana in luna iulie 2017.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*