Dupa ce a obtinut o multime de aprecieri pentru prestatia din „Sunny„, actrita coreeana de 28 de ani Su Ae va juca rolul unei politiste, in viitorul ei proiect cinematografic. Filmul se numeste „Miracolul” si va fi regizat de Han Hyuk-seok, un regizor care nu a realizat decat cateva scurt-metraje. Su Ae va fi principala atractie a acestui film, ea interpretand o tanara devenita politista din cauza mamei sale, care toata viata si-a cautat fiica despre care nu mai stia nimic de foarte multi ani. Din cauza acestui incident, personajul interpretat de Su Ae nu s-a bucurat niciodata de dragostea deplina a mamei sale ce o tot cauta pe sora ei geamana, ei revenindu-i misiunea de a o gasi.

In 2004, Su Ae a castigat premiul pentru cea mai buna actrita debutanta pentru rolul din filmul „A Family” in cadrul „Blue Dragons Awards”. In acest an, frumoasa actrita a mai jucat in filmul „Like Fireworks, Like Butterflies”, unde a interpretat-o pe ultima imparateasa a dinastiei Chosun, fiind primul ei rol intr-un film istoric dupa 4 ani, de la terminarea serialului pentru televiziune a KBS, „Imparatul marii”. Tot in acest an, Su Ae a fost premiata de Asociatia Artelor Coreene ca „artista anului 2008 in Coreea de Sud„.

0 Comments

Post your comment

Solve : *
17 − 15 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.