asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

tvN va realiza un nou remake dupã un serial japonez

Trimis de pe 10 May 2017Fara comentarii

Takuya Kimura in Million Stars From the SkyDupa anunturile facute de cele trei mari posturi de televiziune, SBS, MBC si KBS, legate de serialele la care lucreaza sau vor lucra, se pare ca tvN are in proiect un remake al unui serial japonez care a fost difuzat in anul 2002 la Fuji TV, in care a jucat actorul Takuya Kimura (“Hero”, “I’m Home”, “A Life”). Interesant este ca melodia principala de pe coloana sonora a serialului a fost cantata de celebrul Elvis Costello (“Smile”).

In serialul japonez “Million Stars From the Sky”, Takuya Kimura joaca rolul lui Katase Ryo, un chef afemeiat, angajat la un restaurant cu pretentii. Pentru acesta, femeile sunt doar un simplu accesoriu si cand se plictiseste de una incearca sa se descotoroseasca de ea prin orice mijloc. Povestea incepe dupa ce o tanara studenta se sinucide sarind de la balconul unui etaj. Curand dupa aceasta tragedie se descopera ca aceasta a fost injunghiata inainte, iar camera pare rearanjata. Cateva mici detalii il fac pe detectivul Dojima Kanzo interpretat de Akashiya Sanma (un mare comediant japonez) sa suspecteze ca Katase Ryo stie mai multe despre moartea tinerei. Cei doi se intalnesc intamplator de cateva ori, de fiecare data detectivul avand o senzatie neplacuta legata de chef. Fiecare indiciu descoperit pare sa duca la mai multe intrebari legate de Katase Ryo, despre prietena lui obsedata, despre relatiile insensibile si manipulatoare pe care le-a avut cu mai multe femei si despre o amintire dureroasa din trecutul detectivului Kanzo.

Totul se transforma intr-un joc de-a soarecele si pisica intre cei doi, mai ales cand sora cea mica a detectivului se indragosteste de afemeiatul chef. Detectivul este hotarat sa isi salveze sora cu orice pret si astfel scenariul scris de Eriko Kitawaga se desfasoara intr-o lumina din ce in ce mai intunecata, mai ales dupa ce iese la suprafata secretul din trecutul detectivului care dezvaluie niste legaturi greu de crezut intre el, sora lui si chef-ul Katase.

Tinand cont de remake-urile dupa productii japoneze care au fost difuzate de tvN pana acum, printre care si “Liar Game”, “The Good Wife” si “The Liar and His Lover”, ne putem astepta la un serial interesant, dar nu mai devreme de a doua jumatate a anului 2017. In schimb, daca seriale de succes japoneze au ajuns sursa de inspiratie pentru producatorii de k-drame, iar seriale coreene au ajuns sursa de inspiratie pentru remake-uri chinezesti, ei bine nici japonezii nu se lasa mai prejos. Recent, postul japonez de televiziune TBS a anuntat difuzarea, din iulie, a unui remake japonez al serialului coreean din 2004… „Sorry, I Love You”. Tomoya Nagase va interpreta rolul lui So Ji-sub din serialul coreean, iar Riho Yoshioka pe cel al lui Lim Soo-jung. Proiectul e anuntat la un an dupa ce un alt post japonez, Fuji TV, a realizat un remake de succes dupa serialul coreean Misaeng. Reactia publicului la toate aceste remake-uri e imprevizibila, insa un lucru este cert: ceea ce odata a avut succes e cel mai bine sa fie lasat acolo unde ii este locul. Dar tentatia interesului financiar si al ratingului construite pe seama slabiciunilor consumatorului de seriale tv va exista mereu in industrie…

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*