takuya-kimura-12Cea de-a patra parte a seriei de filme „Piratii din Caraibe” isi va incepe cat de curand filmarile, iar recent a fost lansat si titlul filmului: „On Stranger Tides”. Filmele din aceasta serie de succes au fost foarte bine primite si in Japonia. Un sondaj organizat de Tsutaya online, in care participantii erau intrebati: „Daca rolul lui Jack Sparrow ar fi sa fie interpretat de un actor japonez, care ar fi alegerea ideala a dvs ?”, l-a desemnat pe membrul formatiei SMAP, starul din lumea muzicii si a filmului, Takuya Kimura, ca actorul preferat pentru acest ipotetic rol. In opinia votantilor, personalitatea lui sexy si plina de umor se potriveste perfect imaginii lui Jack Sparrow.

Kimura este bine cunoscut in afara Japoniei datorita aparitiei in filme precum „2046” al lui Wong Kar Wai si in recentul „I Come with the Rain”, si acest lucru contribuind la decizia votantilor. Pe pozitia a doua in acest top s-a situat Jo Odagiri, urmat, pe pozitia a 3-a de Jun Matsumoto (din Boys Over Flowers). Topul a cuprins nu doar actori „veterani”, ci si actori tineri lansati in seriale de casa, unii dintre ei avand succes si in cariera muzicala.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

1 Comments

Post your comment

Solve : *
2 × 24 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.