A jucat rolul de premier al Japoniei in serialul „Change”, cel de pilot de curse in „Engine” sau de neurolog in „Mr. Brain”. Acum, ajuns la varsta de 38 de ani, membrul trupei SMAP, Takuya Kimura, poate adauga la lista de roluri din seriale si pe cel de „explorator la Polul Sud”. Cu prilejul aniversarii a 60 de ani de existenta a companiei TBS, cunoscutul post de televiziune japonez va lansa serialul „Nankyoku Tairiku – Kami no Ryoiki ni Idonda Otoko to Inu no Monogatari” , in traducere „Polul Sud – povestea oamenilor si cainilor ce-au stat bravi pe campia Domnului”. Serialul va spune povestea expeditiei japoneze si a cainilor acesteia, primii oameni (si caini) din lume care au petrecut un an in Antarctica intre 1957-1958, cand inca multe lucruri legate de Polul Sud erau invaluite in mister.

Kimura va interpreta rolul capitanului echipei pornite in expeditie, un geolog care se ocupa si de saniile trase de caini. In realitate, in anul petrecut de japonezi la Polul Sud, acestia au avut de infruntat temperaturi de minus 50 de grade Celsius si un viscol puternic. In cele din urma, in 1958, echipa a trebuit – fortata de situatie – sa isi abandoneze cei 15 caini, cand acestia nu s-au mai putut intoarce la baza. Un an mai tarziu, cand echipa s-a intors in acele locuri, in mod miraculos, doi caini au supravietuit. Povestea a fost, deja, ecranizata in 1983 in „Nankyoku Monogatari”, si a inspirat si productia hollywoodiana „Eight Below” in care a aparut actorul Paul Walker. Conform spuselor producatorilor serialului, reintalnirea dintre echipaj si cei doi caini va fi punctul culminant al serialului. Filmarile vor incepe in februarie in Hokkaido, si vor dura aproximativ 6 luni. „Doar citind scenariul simt ca fierb de nerabdare, desi locatia aleasa pentru filmari e ingrozitor de friguroasa. Ca e vorba de poveste sau de filmari, sunt si mai incitat de faptul ca voi putea lua parte la provocarea de a infrunta Taramul Inaccesibil”, a spus Kimura.

Se spune chiar ca TBS se gandeste serios sa faca inclusiv cateva filmari in Antarctica. Cat priveste cainii, care joaca celalalt rol important in serial, producatorii au anuntat ca au fost selectati caini ce semanau ca infatisare si comportament cu cainii din expeditia din anii ’50. Serialul urmeaza a fi difuzat in Japonia in octombrie 2011.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
25 + 6 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.