asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Stallone l-ar fi vrut pe Rain în “The Expendables”

Trimis de pe 23 Jul 20101 comentariu

Starul de la Hollywood care recent si-a anuntat retragerea din cariera de actor, Sylvester Stalonne, a vorbit despre Rain intr-un interviu acordat postului coreean KBS2. Conform acestuia, superstarului asiatic i s-a oferit un rol in viitorul film de actiune al lui Stallone, “The Expendables”. “Nu am vizitat inca Coreea, insa sunt familiar cu unele persoane de acolo… Aproape am folosit in filmul nostru un actor coreean pe nume Rain”, a explicat legendarul star al filmelor de actiune. “Il vroiam pe el sa joace, ca fiul lui Jet Li sau fratele lui sau ceva, in acest film… Cred ca ar fi fost minunat.” Stallone a mai adaugat ca Rain era intr-un turneu muzical cand se faceau filmarile, si nu a putut aparea in film.

In varsta de 64 de ani, Stallone e considerat una din cele mai mari vedete de la Hollywood, ce a aparut in numeroase filme in cariera sa de 40 de ani. Cele mai cunoscute serii de filme in care a aparut sunt “Rambo” si “Rocky”. “Expendables”, un film dspre o echipa de mercenari ce incearca sa rastoarne un dictator sud-american de la putere, ii va cuprinde in distributie, in doua aparitii scurte, sip e Bruce Willis si Arnold Schwarzenegger. Stallone, care joaca in film, e de asemenea co-scenarist si regizor al peliculei. Filmul va avea premiera in Statele Unite luna viitoare.

In film apare si Jet Li, intr-un rol principal. De remarcat, insa, atitudinea ignoranta a regizorului Stallone cand vorbeste despre Coreea si starurile asiatice: “aproape am folosit un actor coreean”, “ca fiu al lui Jet Li, sau fratele lui, sau ceva”. Rain este cunoscut in intreaga Asie in special pentru cariera in lumea muzicala. A cochetat cu lumea filmului, jucand mai intai in cateva seriale de televiziune, si in 3 filme pentru marele ecran. Cu exceptia rolului oarecum principal din “I’m a cyborg but that’s ok”, celelalte 2 filme in care a jucat au fost 2 productii americane in care Rain a avut roluri de umplutura: Ninja Assassin si Speed Racer. Fara indoiala domnul Stallone a folosit titulatura de “actor” la adresa lui Rain referindu-se la aceste 2 roluri minore, fara a sti, probabil, de imensa popularitate a acestuia in Asia ca interpret muzical. Daca ar fi dorit sa faca un compliment la adresa lui Rain si a poporului coreean, probabil o referire la acesta ca artist ar fi fost mai putin ingnoranta. In plus, cand spune “sau ceva”, adica orice, doar sa apara in film, demonstreaza ca importanta nu e marimea rolului cat implicarea unui star asiatic care sa aduca incasari cu orice pret de pe urma vizionarii peliculei in Asia, unde o piata extrem de tentanta exista in China, Coreea si Japonia. Din acest punct de vedere, Stallone se inscrie perfect in mentalitatea tipic americana. Nu cred ca mai este necesar sa amintim faptul ca in ultima parte din “Rambo”, producatorii si-au scos banii investiti cu un Stallone imbatranit care abia mai putea tine mitraliera indreptata impotriva unor raufacatori cu sange rece… asiatici. Ce ti-e cu americanii astia…

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

1 comentariu »

  • mika a spus:

    De cand am descoperit filmele coreene nu ma mai uit la filme americane si am aceiasi parere ca autorul articolului.

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*