asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

So Ji Sub şi Shin Min Ah – împreunã, din toamnã, în k-drama „Oh My God !”

Trimis de pe 23 Jul 2015Fara comentarii

So Ji Sub si Shin Min Ah vor aparea impreuna in k-drama Oh My GodIndragitii actori So Ji Sub si Shin Min Ah se vor intoarce pe micul ecran intr-o productie comuna ! Acum cateva zile, agentiile celor doi au confirmat faptul ca actorii au acceptat propunerea de a aparea in serialul „Oh My God”. In acest fel, So Ji Sub revine pe micul ecran dupa 2 ani de absenta, ultimul rol intr-o k-drama fiind in „Master’s Sun”. Pentru Shin Min Ah, aceasta va fi reaparitia intr-un rol intr-o k-drama la 3 ani distanta de la „Arang and the Magistrate”. „Oh My God” va fi o comedie romantica difuzata in zille de luni si marti ale saptamanii, ce va urmari povestea de iubire a unui barbat si a unei femei ce se plac din copilarie. Doar ca ajunsi adulti, acestia au de suportat provocarea unei diete, serialul concentrandu-se pe aventura lor in cautarea iubirii si sanatatii.

Kim Woo Bin si Shin Min Ah impeunaIn varsta de 31 de ani, Shin Min Ah a anuntat ieri faptul ca formeaza un cuplu cu actorul de 26 de ani Kim Woo Bin. Cei doi au devenit apropiati, dupa spusele lor, in urma participarii la activitatile de promovare si reclama ale unui brand din lumea modei, intalnindu-se deja de 2 luni. Se spune ca Kim Woo Bin ar fi fost un crai amabil, punandu-si pe plan secund propria agenda de filmari astfel incat Shin Min Ah sa-si poata termina repede obligatiile contractuale zilnice si sa o poata duce la final acasa pentru intalniri, secrete si, desigur, limitate, datorita statutului lor de vedete. Ramane de vazut daca relatia celor doi va rezista, insa e destul de greu de crezut, din cel putin doua motive: 1. rar in lumea celebritatilor, sotia e mai in varsta decat sotul. Cu firea sa rebela, e greu de crezut ca Kim Woo Bin va merge cu o asemenea relatie pana la capat. 2. Kim Woo Bin nici macar nu si-a satisfacut stagiul militar obigatoriu. Va fi o perioada dificila, daca relatia va dura pana atunci, care de cele mai multe ori impiedica, decat sa ajute dezvoltarea unei relatii de cuplu. Insa probabil ca pana atunci, relatia celor doi se va fi consumat. Oricum, asocierea celor doi e una interesanta, si doar timpul va decide cat sunt de compatibili.

In schimb, So Ji Sub, viitorul paretener al lui Shin Min Ah din „Oh My God”, a mai avut in ultimul timp o aparitie scurta in serialul „Warn and Cozy”, ca proprietar de cafenea in primul episod, dar acesta nu poate fi considerat un rol propriu-zis. Mergand pe acelasi principiu al aparitiei de „nu-ma-uita”, s-a anuntat faptul ca actorul va avea o aparitie surpriza in productia mult asteptata pentru marele ecran „The Throne”. Agentia acestuia a dezvaluit faptul ca productia, finalizata anul trecut, i-a prilejuit ocazia lui So Ji Sub sa il interpreteze pe Regele Jeongjo, nimeni altul decat fiul printului Sado. Rolul e unul minor, de doar cateva scene din intregul productiei, insa stafful de productie a tinut secret acest lucru pana recent. „The Throne” (cunoscut si cu numele de „Sado”) spune povestea tragica a Printului Mostenitor Sado, fiind regizat de Lee Joon-ik (The King and the Clown, Blades of Blood, Battlefield Heroes, You are in a far away Country). Distributia e una plina de nume grele, precum Song Kang-ho, Yoo Ah-in (din Secret Love Affair, in rolul princtului Sado), Moon Geun-young, Park Won-sang sau Kim Hae-sook. In prezent, filmul e in stadiul de post-productie, urmand a avea premiera in septembrie 2015.

In ce priveste serialul „Oh My God”, acesta va avea premiera undeva in toamna acestui an, la KBS2.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*