asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Shun Oguri se pregãteşte pentru “Tajomaru”

Trimis de pe 29 Dec 2008Fara comentarii

Shun Oguri va juca in viitorul film de epoca “Tajomaru”, regizat de Hiroyuki Nakano (Red Shadow). Filmul e inspirat din povestirea “Yabu no Naka” (In a Grove) a lui Ryunosuke Akutagawa. Aceasta a mai fost folosita ca sursa de inspiratie pentru mai multe filme, inclusiv pentru celebrul “Rashomon” al lui Akira Kurosawa. Oricum, povestea filmului va fi aproape complet diferita de cea originala, fiind vorba de mai mult decat de introducerea si a altor personaje ce nu apar in poveste, in afara de Tajomaru (intrepretat de Oguri).

Pentru acest rol, Oguri a invatat cum se calareste un cal zi de zi, timp de o luna inainte de inceperea filmarilor, in noiembrie. De asemenea, Oguri s-a antrenat si in privinta manuirii sabiei, alaturi de colegul sau din film, Hiroki Matsukata. Restul distributiei ii include pe Kenichi Hagiwara si Yuki Shibamoto. Lansarea filmului este programata pentru toamna lui 2009.

Shun Oguri este una din vedetele tinere ale filmului japonez. La doar 26 de ani, Oguri a jucat in 36 de filme, majoritatea seriale de televiziune. Dintre filmele importante cunoscute la noi se numara: “Neighbour No.13”, “Azumi” 1 si 2, “Reincarnation”, “Sukiyaki Western Django” sau “Crows Zero”.

Articol realizat de Alin © www.asiacinefil.com

 

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*